Χωρίς Καλλέργη, αλλά με κόσμο ο Ιωνικός

30/04/2019 - 15:28 Τελευταία τροποποίηση στις 30/04/2019 - 15:39

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ιωνικός για τον πρώτο αγώνα των μπαράζ ανόδου προς τη Football League, που θα διεξαχθεί στη Μυτιλήνη (5/5, 15:30) και θα μεταδοθεί σε Live Streaming από το Telesport.gr.

Η δευτεραθλήτρια του 8ου Ομίλου θα παραταχθεί στον "Ταρλά" με μια απουσία, αφού εκτός μάχης έχει τεθεί ο τιμωρημένος Καλλέργης, σε αντίθεση με τον Μουστάκη που η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ο Δημήτρης Αρναούτης αναγνωρίζει τη δυσκολία του αγώνα και αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση που παραχώρησε, τονίζοντας: "Η πρόκριση είναι 50-50. Για να έφτασαν στην 2η θέση σημαίνει ότι οι άνθρωποι του Αιολικού έκαναν καλή δουλειά. Η ομάδα που θα βρεθεί σε καλή ημέρα θα έχει προβάδισμα. Δεν είναι εύκολο ούτε για τον Αιολικό, αλλά ούτε για εμάς. Και για τους δυο μας θα είναι δύσκολα".

Σημειώνεται ότι οι φίλαθλοι του Ιωνικού ετοιμάζουν εκδρομή στη Μυτιλήνη, ώστε να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους, ενώ κάτι αντίστοιχο θα συμβεί φυσικά και στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας από τους φίλους του Αιολικού στο Γήπεδο Νεάπολης.

Ρεπορτάζ | Κυριάκος Παντζαρίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey