ΣΦΑΑ: «Το νησί φοράει τα γιορτινά του!»

03/05/2019 - 20:40

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας, ενόψει του πρώτου κρίσιμου αγώνα μπαράζ με τον Ιωνικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (15:30) στον "Ταρλά", ξυπνώντας μνήμες από παλιές, ένδοξες εποχές.

Αναλυτικά: "Η μεγάλη στιγμή που όλοι περιμέναμε πλησιάζει. Το νησί φοράει τα γιορτινά του μετά από πολλά χρόνια. Ο φίλαθλος κόσμος του Αιολικού είναι επί ποδός για τον πρώτο αγώνα μπαράζ κόντρα στον Ιωνικο Νικαίας.

Αιολικός και Ιωνικός, δύο ομάδες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καλούνται να δώσουν ισάξια τη δική τους μάχη μέσα στο γήπεδο. Δεν μας χωρίζει τίποτα, μόνο τα 180 λεπτά των δύο αγώνων που θα κρίνουν τον καλύτερο, αλλά και τον πιο τυχερό για να πάρει την άνοδο.

Η Μυτιλήνη ζει εδώ και μέρες στον παλμό του αγώνα της Κυριακής, η πρόκληση είναι μοναδική, γιατί τέτοιο γεγονός έχει να το ζήσει η πόλη μας πάρα πολλά χρόνια, τότε που σε κάθε αγώνα όλοι οι δρόμοι πλημμύριζαν από φανατικό κόσμο που έτρεχαν να δούνε τα ινδάλματα εκείνης της χρυσής εποχής και ένα Ταρλά από νωρίς γεμάτο.

Αυτό θέλουμε όλοι μας να δούμε την Κυριακή, κόσμο από όλες τις ηλικίες με τα κασκόλ στο λαιμό, με πάθος για τη νίκη να κατευθύνονται προς το γήπεδο από την Καβέτσου, την Επάνω Σκαλα, την Προκυμαία, το Μακρύ Γιαλό, από όλα τα μήκη και πλάτη της πόλης.

Είμαστε λίγο πριν από την επίτευξη ενός ονείρου δεκαετιών, ο κόσμος θα συμπαρασταθεί με όλες του τις δυνάμεις, περιμένουμε από τους παίκτες μας να δώσουνε και την ψυχή τους για τη νίκη και όχι μόνο, αλλά και για ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει τη δυνατότητα στη Νίκαια να πανηγυρίσουμε την ιστορική επάνοδο της λατρεμένης ομάδας στη Β' Εθνική."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey