Ευχαριστήριες ανακοινώσεις ΣΦΑΑ και ΣΦΑΜ

14/05/2019 - 10:15 Τελευταία τροποποίηση στις 14/05/2019 - 10:33

Ο Αιολικός βρέθηκε να αγωνίζεται σε ακόμα ένα εκτός έδρας ματς με κόσμο στο πλευρό του και οι Σύνδεσμοι της Αθήνας και της Μυτιλήνης εξέδωσαν ευχαριστήριες ανακοινώσεις για τη φιλοξενία στη Νεάπολη της Νίκαιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας: "Αυτό που ζήσαμε στη Νεαπολη δεν περιγράφεται με λόγια. Οι ογδόντα ηρωικοί φίλαθλοι της αγαπημένης ομάδας με συνεχή παλμό και κόσμια συμπεριφορά όπως αρμόζει στην πολυετή παρουσία μας στα περισσότερα γήπεδα της Ελλάδας, δείξανε περίτρανα ότι και οι λιγοστοί ρομαντικοί που μείνανε αξίζουν συγχαρητήρια.

Η αναγνώριση από τους εκατοντάδες φανατικούς φίλους των Rangers που ήρθαν στην εξέδρα,μας χειροκρότησαν θερμά ανέβηκαν στα κάγκελα δώσανε τα χέρια είπανε ότι είσαστε μάγκες που ήρθατε σήμερα εδω στην καυτή έδρα του Ιωνικού,μας είπανε ότι είσαστε οι μοναδικοί οπαδοί που χειροκροταμε όλοι οι άλλοι έφευγαν κακήν κακώς, χάναμε κερδίζαμε σας γουστάρουμε που ήρθατε να υποστηρίξετε την ομάδα σας, όπου ίσως να μην το πιστεύανε και οι ίδιοι ότι θα πάμε οργανωμένα, έτσι λοιπόν γράφτηκε με χρυσά γράμματα και η δική μας ιστορία μαζί με τα αδέλφια μας από Μυτιλήνη στο πέταλο της θύρας 7 στη Νεάπολη.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας τον ακούραστο ηγέτη επί σειρά ετών πρόεδρο της ομάδας μας τον κύριο Σταύρο Γρυπιώτη για το όνειρο που ζήσαμε φέτος όλοι μαζί παλέψαμε, πολεμήσαμε, δώσαμε τη μάχη μέχρι το τέλος και επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία,πιστεύουμε ότι θα δικαιωθούν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία για τα αυξημένα μέτρα που πήρε σε ένα τέτοιο σημαντικό αγώνα."

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης:" Σαν Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και τους φιλάθλους της ομάδας του Ιωνικού για την φιλοξενία τους.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά που διετέλεσε άριστα το καθήκον της κατά την μετάβαση προς το γήπεδο αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα.

ΣΦΑΜ - Θύρα 3"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey