Ζητά 16 ομάδες στη Football League

16/05/2019 - 12:24

Επιστολή προς την ΕΠΟ, αλλά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη απέστειλε η διοίκηση του Αιολικού, ζητώντας να αποκατασταθούν οι αδικίες -στις οποίες αναφέρθηκε πρόσφατα και ο Υφυπουργός- με τον προβιβασμό στη Football League της επόμενης περιόδου και των τεσσάρων ηττημένων δευτεραθλητών στα μπαράζ ανόδου της Γ' Εθνικής. 

Αναλυτικά:

"Κύριε Πρόεδρε,

Μετά την υπερψήφιση από την βουλή, της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση των επαγγελματικών κατηγοριών του Ελληνικού ποδοσφαίρου και την ομιλία του αρμόδιου Υφυπουργού κ. Βασιλειάδη, ο οποίος αναφέρθηκε στις αδικίες που προκύπτουν από αυτήν, καθώς και για την δυνατότητα της ΕΠΟ να αποκαταστήσει τις αδικίες αυτές που αφορούν τις ομάδες της Γ εθνικής, θέλουμε να σας τονίσουμε τα εξής.

Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ Μυτιλήνης αποτελεί τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ποδοσφαιρικό ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ σε όλο το Βόρειο Αιγαίο, αγωνιζόμενος στον 7ο Όμιλο της Γ Εθνικής (ίσως ένας από τους πιο ισχυρούς ομίλους), με Αθηναϊκές –κυρίως– ομάδες. Η ομάδα μας κατάφερε να τερματίσει στην 2η θέση του ομίλου, αν και είχε να καλύψει ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΒΑΡΗ, που δεν είχαν οι άλλες ομάδες, και που φυσικά την τοποθετούσαν σε μειονεκτική θέση.

Αναφερόμαστε στις μετακινήσεις της ομάδος (ύψους περίπου 70.000 ευρώ) καθώς και τις Μετακινήσεις-Αμοιβές Διαιτητών (ύψους περίπου 22.000 ευρώ). Παρόλα αυτά τα προβλήματα τα κατάφερε. Επίσης διαθέτει ένα σύγχρονο γήπεδο, επιπέδου Α Εθνικής, όπου αγωνίζεται, ενώ οι φίλαθλοι της, την ακολουθούν σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, χωρίς ΠΟΤΕ να δημιουργούν προβλήματα, αποτελώντας αντικείμενο θαυμασμού και σχολιασμού από τον ηλεκτρονικό τύπο.

Προχωρώντας τώρα στο προσχέδιο σας, για τον αριθμό των ομάδων, για την περίοδο 2019-2020, σας παραθέτουμε τις σκέψεις μας. Το πρωτάθλημα της νέας SUPERLEAGUE-2 με 12 ομάδες είναι ιδιαίτερα «μικρό» και μειώνει την εκπροσώπηση της ελληνικής περιφέρειας σε αυτό. Η πρόταση επίσης για FOOTBALL LEAGUE με 14 ομάδες, αποτελεί τροχοπέδη, για τον αριθμό των ομάδων που θα προαχθούν από την Γ Εθνική της περιόδου 2019-2020 (μόνο 2 από τους πρωταθλητές των 8 ομίλων), με αποτέλεσμα να αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα στο να ασχοληθούν επενδυτές με αυτές τις ερασιτεχνικές ομάδες.

Για όλους αυτούς τους λόγους ΖΗΤΑΜΕ για την περίοδο 2019-2020 να έχουμε: SUPERLEAGUE-2 με 14 Ομάδες FOOTBALLLEAGUE με 16 ομάδες Ώστε όλοι οι ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΕΣ της Γ Εθνικής να προαχθούν στην FOOTBALL LEAGUE.

Πιστεύουμε ότι το αίτημα μας είναι ΔΙΚΑΙΟ, δεν βλάπτει κανένα σωματείο, και αποκαθιστά την ποδοσφαιρική αδικία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΓΡΙΠΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey