Στ. Βουργουτζής: "Μπράβο σε όλους!"

16/05/2019 - 17:47 Τελευταία τροποποίηση στις 16/05/2019 - 17:54

Ο Γενικός Αρχηγός του Αιολικού Σταύρος Βουργουτζής, με δήλωση του, συγχαίρει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας της Μυτιλήνης για τη φετινή χρονιά και ευελπιστεί στην άνοδο μέσω αναδιάρθρωσης, όπως και όλοι στους "κυανόλευκους".

Αναλυτικά: "Μια ακόμα χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά γεμάτη έντονες συγκινήσεις, που μπορεί να μην ολοκληρώθηκε αγωνιστικά με την άνοδο που όλοι επιθυμούσαμε, αλλά αυτό δεν μειώνει στο ελάχιστο τη φετινή πορεία αυτής της ομάδας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές - πρώην και νυν- σε όλο το τεχνικό επιτελείο, γιατί δούλεψαν από το καλοκαίρι με πίστη στις δυνατότητες τους, χωρίς να το βάλουν κάτω σε κανένα χρονικό σημείο του πρωταθλήματος, καταφέρνοντας να παίξουν για την άνοδο στα μπαράζ, φέρνοντας την ομάδα στη 2η θέση ενός δύσκολου ομίλου.

Πολλά μπράβο ανήκουν στη διοίκηση, τον πρόεδρο Σταύρο Γριπιώτη που έκανε ξανά την οικονομική υπέρβαση, καθώς και όλους εκείνους που βοηθούν διαχρονικά τον Αιολικό με όποιον τρόπο μπορούν, ώστε να αντεπεξέλθει στα πολλά έξοδα μιας νησιωτικής ομάδας σε εθνική κατηγορία.

Θέλω να πιστεύω ότι ο φίλαθλος κόσμος του νησιού έμεινε ικανοποιημένος από τον φετινό Αιολικό. Και ότι στο τέλος θα ανταμειφθούμε με μια δίκαιη άνοδο όλων των δευτεραθλητών στην επόμενη Football League. Γιατί μας αξίζει."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey