Ευχαριστίες προς τον Ταξιάρχη Βέρρο!

21/05/2019 - 20:40

Ο πρώην πρόεδρος του Αιολικού, Ταξιάρχης Βέρρος, μπορεί να μη βρίσκεται εδώ και χρόνια στον προεδρικό θώκο της ομάδας, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι ξεχνά το πέρασμά του από τον ιστορικό σύλλογο του νησιού.

Σε μια προσπάθεια να συνδράμει οικονομικά τη σημερινή διοίκηση του Αιολικού, μια περίοδο που τα έξοδα είχαν βαρύνει επικίνδυνα τον πρόεδρο και τους υπόλοιπους παράγοντες του συλλόγου, ο Ταξιάρχης Βέρρος ανέλαβε τα έξοδα της αποστολής στον τελευταίο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας, στο μπαράζ με τον Ιωνικό στη Νίκαια. 

Η διοίκηση του Αιολικού εκτίμησε ιδιαίτερα την πρωτοβουλία του και με σημερινή της ανακοίνωση ευχαρίστησε δημόσια τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου, στον οποίο μάλιστα εύχεται και καλή επιτυχία στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου διεκδικεί τον νεοσύστατο Δήμο Δυτικής Λέσβου.

Αναλυτικά: «To διοικητικό συμβούλιο του ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τον υποψήφιο δήμαρχο Δυτικής Λέσβου κ. Ταξιάρχη Βέρρο, για την οικονομική ενίσχυση και βοήθεια στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές. 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey