Αποχωρεί με πικρία ο Γριππιώτης

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε στην αίθουσα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής η Τακτική Γενική Συνέλευση του Αιολικού, η οποία μέσα απ' όλα έβγαλε και την πιο σημαντική είδηση της αποχώρησης του προέδρου Σταύρου Γριππιώτη από την ομάδα.

Στη συνέλευση υπήρξε η απαιτούμενη απαρτία των μελών, με τον Στέλιο Αλμπάνη να ορίζεται πρόεδρος της συνέλευσης. Έπειτα, πήρε τον λόγο ο Σταύρος Γριππιώτης ο οποίος ανέλυσε τα πεπραγμένα της χρονιάς και στην συνέχεια τέθηκαν προς ψήφιση ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός, ο οποίος έφτασε τις 270.000 ευρώ. Αφού έγιναν από τα μέλη κάποιες ερωτήσεις και τοποθετήσεις ακολούθησε η ομόφωνη ψήφιση των δύο απολογισμών.

Η είδηση της βραδιάς ήρθε μετά από όλα τα παραπάνω, καθώς ο Σταύρος Γριππιώτης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την διοίκηση του συλλόγου, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι κουράστηκε και δεν έχει την ψυχολογία και την διάθεση να βρίσκεται εκ νέου στην διοίκηση του Αιολικού για να "κατεβάσει" την ομάδα στο πρωτάθλημα, βγάζοντας μάλιστα και μια γενική πικρία προς πολλές κατευθύνσεις.

Σε αυτό το σημείο η συνέλευση διακόπηκε, καθώς δεν υπήρξε ούτε μια υποψηφιότητα για την νέα διοίκηση με αποτέλεσμα να συνεχιστεί στις 19 Ιουνίου στο ίδιο μέρος και ώρα 20:00.

Στα θετικά της βραδιάς συγκαταλέγεται το γεγονός της συνεργασίας την νέα χρονιά του Αιολικού με την Cosmos fc και την UEFA Foundation. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και αν κλειδώσει τελικά η συμφωνία θα είναι πολύ ωφέλιμη σε πολλά επίπεδα για τον Αιολικό. 

Αύριο θα επανέλθουμε με αναλυτικό ρεπορτάζ για την συνεργασία του Αιολικού.