Καραμπάσης κατά όσων αμφισβητούν!

18/07/2019 - 17:05

Πυρ και μανία είναι ο Γιάννης Καραμπάσης με την αμφισβήτηση που αιωρείται γύρω από τις πρώτες μέρες της προεδρίας του στον Αιολικό, εξαιτίας των αποχωρήσεων κάποιων ποδοσφαιριστών και σε ανάρτηση του θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Μυτιλήνης εξαπέλυσε τα βέλη του προς όλες τις κατευθύνσεις, απαντώντας δημόσια σε όσους "κριτικάρουν εκ του ασφαλούς", όπως τόνισε, αγνοώντας ότι η διοίκηση του έκανε πραγματικές υπερβάσεις για να διατηρήσει τον βασικό της κορμό. Έβγαλε μάλιστα στη σέντρα ακόμα και τους ποδοσφαιριστές, αφήνοντας να εννοηθεί ότι χρησιμοποίησαν τις βελτιωμένες προτάσεις του Αιολικού για να κλείσουν καλύτερες συμφωνίες σε άλλες ομάδες. 

Αναλυτικά:

"Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα τώρα που είναι αρχή. Ο Αιολικός έχει και πρόεδρο, έχει και διοίκηση, έχει και προπονητή, έχει και παίκτες, έχει και στόχους! Ο Αιολικός είναι ιδέα. Δεν φτάνει όμως μόνο να το λέμε, πρέπει και να το πιστεύουμε. Αυτό ισχύει για όλους ανεξαιρέτως. Προέδρους, διοικητικούς παράγοντες, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους.

Αιολικοί είναι όσοι παρατάνε τις δουλειές τους και βάζουν τα λεφτά τους στην ομάδα, χωρίς κανένα κέρδος. Αιολικοί είναι όσοι τρέχουν καθημερινά για την ομάδα, ακόμα κι αν δεν βάζουν λεφτά. Αιολικοί είναι όσοι έρχονται στο γήπεδο.

Αιολικοί δεν είναι αυτοί που λειτουργούν ως υπάλληλοι. Αιολικοί δεν είναι οι μισθοφόροι, που στην πλάτη της ομάδας προσπαθούν να βγάλουν λεφτά από άλλες ομάδες. Αιολικοί δεν είναι αυτοί που κάνουν κριτική εκ του ασφαλούς από τον καναπέ τους. Αυτοί το παίζουν Αιολικοί. Δεν είναι Αιολικοί.

Τώρα που τα ξεκαθαρίσαμε όλα αυτά, πάμε παρακάτω.

Ο Αιολικός απέδειξε με τις προτάσεις που κατέθεσε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ότι είχε διάθεση να τους κρατήσει και να τους ανταμείψει για την περσινή τους πορεία. Αναγνωριζοντας ότι οι διοικήσεις έχουν συνέχεια και συνέπεια, αναλάβαμε την υποχρέωση να καλύψουμε τις μικρές οφειλές που υπήρχαν προς τους παίκτες, καταθέτοντας κιόλας προτάσεις πολύ καλύτερες από τις περσινές συμφωνίες.

Συγγνώμη που δεν διπλασιάσαμε τις απολαβές τους. Όμως τότε θα είχαμε καταστρέψει τον Αιολικό σε βάθος χρόνου κι εμείς δεν έχουμε τέτοιο σκοπό. Όσοι ποδοσφαιριστές έφυγαν από τον Αιολικό, το έκαναν με δική τους επιθυμία. Βλέπω όμως ότι οι ίδιοι που ασκούν κριτική στη διοίκηση για τη φυγή των παικτών, είναι όλο αγάπες και καρδούλες με τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Κάτι έχουν καταλάβει λάθος. Δικαίωμα τους. Αλλά και δικαίωμα μας να απλώνουμε τα πόδια μας όσο μας το επιτρέπει το πάπλωμα. Τις παλικαριές με την τσέπη άλλων, να τις ξεχάσουν ορισμένοι.

Και για να τελειώνουμε. Όποιος θέλει να δώσει συμβουλές καφενείου στη διοίκηση, να βάλει πρώτα λεφτά στον Αιολικό για να έχει άποψη. Μέχρι τότε, σεβασμός στις αποφάσεις του συμβουλίου. Θα κριθούμε για το έργο μας στο τέλος. Από χαρτορίχτρες και μελλοντολόγους ανάγκη δεν έχουμε καμία.

Είμαστε ο Αιολικός. Σε όποιον αρέσει, έχει καλώς. Οι υπόλοιποι, από τη στιγμή που ο σύλλογος το καλοκαίρι βρέθηκε στο χείλος της διάλυσης και δεν έκαναν το παραμικρό για να τον σώσουν, δεν δικαιούνται να μιλάνε είτε βρίσκονται στη Μυτιλήνη είτε στην Αθήνα. Ας αναλάμβαναν τις τύχες της ομάδας και ας τα έκαναν καλύτερα. Εμάς μας ενδιαφέρει ο Αιολικός. Και σε αυτόν τον Αιολικό θα βρίσκονται μόνο όσοι το θέλουν πραγματικά, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey