Κλείνει Κυρίτση, κοντά και σε Χάμο!

22/07/2019 - 14:52 Τελευταία τροποποίηση στις 22/07/2019 - 14:53

Σε διπλή μεταγραφή τερματοφυλάκων οδηγείται ο Αιολικός, αφού πλην του Ζαχαρή που αποχώρησε ήδη από την ομάδα και ο Κουμπάς έχει εκφράσει επιθυμία να αγωνιστεί εκτός νησιού.

Η ομάδα της Μυτιλήνης βλέπει τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν και κινείται σε διπλό μέτωπο για τις θέσεις κάτω από τα δοκάρια, με κύριους μεταγραφικούς στόχους τον Ηλία Κυρίτση και τον Κωνσταντίνο Χάμο.

Ο Κυρίτσης είναι 24 ετών και πέρυσι αγωνίστηκε στον Πανηλειακό, ενώ έχει περάσει επίσης από Άγιο Ιερόθεο, Κηφισιά και Κερατσίνι, προερχόμενος από την Κ20 του Ατρόμητου. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση του Γιάννη Καραμπάση και απομένει η τυπική ανακοίνωση.

Ο Χάμος είναι 22 ετών και συνεργάστηκε πέρυσι με τον Πάρη Ανδράλα στον Αστέρα Ιτέας. Στο πρόσφατο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες του Αχιλλέα Φαρσάλων στη Γ' Εθνική και σε Σμόλικα Φαλάνης, Ανθούπολη, Έλαφο Αγιάς στα τοπικά της ΕΠΣ Λάρισας, απ' όπου κατάγεται. Ο προπονητής έχει άριστη γνώση των δυνατοτήτων του και γίνεται προσπάθεια για την απόκτηση του.

Στον Αιολικό επιθυμούν την άμεση ολοκλήρωσή των δύο μεταγραφών, ώστε να επικεντρωθούν στη συνέχεια σε αμυντικό μέσο, επιτελικό χαφ και σέντερ φορ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey