Τα «βρόντηξε» ο Καραμπάσης!

26/07/2019 - 14:47

Κεραυνός εν αιθρία στον Αιολικό, με τη διοίκηση Καραμπάση να οδηγείται σε παραίτηση λίγες μόλις εβδομάδες μετά την ανάληψη του συλλόγου μέσα από τη Γενική Συνέλευση.

Με μια ανακοίνωση του προς τα Μέσα, ο Γιάννης Καραμπάσης γνωστοποίησε την παραίτηση του από την προεδρία του Αιολικού, κάνοντας λόγο για απουσία στήριξης από την τοπική κοινωνία και παράλληλα έντονη αμφισβήτηση από την πρώτη ημέρα ανάληψης της.

Πλέον κάθε συμφωνία βρίσκεται στον αέρα και κάνεις δεν μπορεί να γνωρίζει τι μέρα ξημερώνει στον Αιολικό. 

Αναλυτικά: "Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να παραιτηθώ από την προεδρία του Αιολικού, λίγες μόνο ημέρες μετά την ανάληψη της διοίκησης.

Στις τρεις εβδομάδες που προηγήθηκαν, δεν μας στήριξε κανένας. Ούτε οι παίκτες του νησιού, που ζητούσαν τρελά λεφτά, απλά και μόνο για να μην παίξουν στον Αιολικό και να μείνουν ελεύθεροι, ούτε η ίδια η τοπική κοινωνία, από την οποία προσωπικά δέχθηκα μόνο αμφισβήτηση και έντονη κριτική για κάθε απόφαση μου, από την πρώτη κιόλας μέρα.

Ειλικρινά, δεν περίμενα ότι ο Αιολικός σε αυτό το νέο του ξεκίνημα θα δεχόταν τέτοιο πόλεμο. Δυστυχώς, λυπάμαι που το λέω, αλλά αν δεν είσαι λαμόγιο, δεν επιβιώνεις. Εδώ όλοι θέλουν να κάνουν τους παράγοντες, αλλά χωρίς λεφτά. Μπορούν πλέον να βγουν μπροστά.

Κάποιοι εκμεταλλεύονται ότι οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με κρατούν στην Αθήνα και δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι συνέχεια στο νησί. Προσωπικά, είχα μόνο καλές προθέσεις. Εύχομαι πραγματικά να βρει ο Αιολικός το δρόμο του, μακριά από προσωπικές σκοπιμότητες.

Μακάρι να βρεθεί ένας άνθρωπος, που θα απομακρύνει όλους τους κακοθελητές γύρω από την ομάδα και θα μπορέσει να εφαρμόσει ανεπηρέαστα το πλάνο του, οδηγώντας τον Αιολικό εκεί που πραγματικά του αξίζει.

Γιάννης Καραμπάσης"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey