Υπάρχει... ζωή στον Αιολικό!

27/07/2019 - 21:43 Τελευταία τροποποίηση στις 27/07/2019 - 21:47

Μπορεί στο χθεσινό έκτακτο συμβούλιο, μετά την παραίτηση του Γιάννη Καραμπάση από την προεδρία, να μετατέθηκαν οι όποιες διοικητικές εξελίξεις από βδομάδα, ωστόσο σήμερα φάνηκε κάτι να κινείται στην ομάδα της Μυτιλήνης, αφού υπήρξαν ποδοσφαιριστές που ενημερώθηκαν να περάσουν από τα γραφεία για να πάρουν τις προκαταβολές τους!

Στον Αιολικό παίζουν τη γάτα με το ποντίκι, αναφορικά με το μέλλον της ομάδας. Μόλις 24 ώρες μετά την απόφαση του Καραμπάση να τα βροντήξει και να φύγει, η εναπομείνουσα διοίκηση δείχνει ότι δεν τα παρατάει, χωρίς πάντως να ανακοινώνεται επισήμως τίποτα.

Το πλάνο που φαίνεται πως υπάρχει, θέλει την ομάδα στη Γ' Εθνική, με ρόστερ που θα βασίζεται στους ντόπιους ποδοσφαιριστές και επίσης με ντόπιο προπονητή, αφού ο Πάρης Ανδράλας δεν πρόκειται να μπει ποτέ στο αεροπλάνο για μόνιμη εγκατάσταση στη Μυτιλήνη.

Σε αυτό το σημείο, επανήλθε στο προσκήνιο ο  Γιώργος Κουτρομπίλας, που ήταν βασικός υποψήφιος για τον πάγκο και πριν τη συμφωνία Καραμπάση - Ανδράλα, αλλά τις τελευταίες ώρες φαίνεται πως κάνει... ποδαράκια στις όποιες συζητήσεις και ένα όνομα που συνδέθηκε τα τελευταία χρόνια με την ΑΕΛΚ, ο Δημήτρης Γαβαλάς, με όσα αυτό συνεπάγεται.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι κινείται τις τελευταίες ώρες, χάρη στη γενναιοδωρία ενός ή κάποιων λίγων, με τον Αιολικό να παραμένει πάντως σε τεντωμένο σχοινί και τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν επικίνδυνα, αφού η ομάδα σύντομα θα πρέπει να μπει στο γήπεδο για την προετοιμασία της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey