Α.λλάζει S.ε M.έγεθος!

02/08/2019 - 13:15 Τελευταία τροποποίηση στις 02/08/2019 - 13:31

Ο Αιολικός άνοιξε νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, με την είσοδο των εκπροσώπων της ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρείας "A.S.M." στο διοικητικό του συμβούλιο, αφού η χθεσινή τελική και καθοριστική συνάντηση με την εναπομείνουσα διοίκηση του συλλόγου οδήγησε σε συμφωνία.

Για την ακρίβεια βέβαια, όλα αυτά που καταγράφηκαν στο ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ των δύο πλευρών θα επικυρωθούν σε νέα Γενική Συνέλευση, που θα προκηρυχθεί μετά τον 15Αυγουστο και πιθανότητα τη Δευτέρα στις 19 του μήνα. Τότε αναμένονται να γίνουν και επίσημα γνωστά τα ονόματα των επιχειρηματιών που αναλαμβάνουν τις τύχες της ομάδας, αφού θα εισέλθουν ως φυσικά πρόσωπα στο νέο ΔΣ του συλλόγου, μαζί με τους συνεργάτες τους, πλαισιώνοντας τα δύο μέλη της σημερινής διοίκησης, όπως ανακοινώθηκε χθες.

Το σημαντικό στην παρούσα φάση είναι ότι η εταιρεία "A.S.M", που αναλαμβάνει διοίκηση και μάνατζμεντ στον Αιολικό, φέρεται να έχει έτοιμο αγωνιστικό πλάνο, το οποίο θα εφαρμόσει στην ομάδα της Μυτιλήνης. Με τα χρονικά περιθώρια να έχουν στενέψει ως προς την έναρξη της προετοιμασίας, αφού έχει ήδη παρέλθει η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων στις υπόλοιπες ομάδες της Γ' Εθνικής, η νέα διοίκηση καλείται να "τρέξει" άμεσα τη στελέχωση του τεχνικού επιτελείου, ανακοινώνοντας προπονητή σε πρώτη φάση και φυσικά τη στελέχωση του ρόστερ της φετινής χρονιάς, όπου υπάρχουν ήδη κάποιοι ποδοσφαιριστές παλιοί και νέοι, αναμένοντας τις υπόλοιπες μεταγραφές.

Οι προθέσεις των ανθρώπων που αποφασίζουν πλέον για τις τύχες του Αιολικού, περιλαμβάνουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός γηπέδου, ώστε η ομάδα να μεγαλώσει σταδιακά. Είναι χαρακτηριστικό ότι όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες, κάνουν λόγο για εκ βάθρων αλλαγές, ακόμα και στα... social media του συλλόγου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey