Χαιρετίζει και διευκρινίζει ο Καραμπάσης

02/08/2019 - 15:10

Οι εξελίξεις στον Αιολικό με την είσοδο της ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρείας "A.S.M" στη διοίκηση του, έφερε ξανά στο προσκήνιο και τον Γιάννη Καραμπάση.

Ο πρώην πρόεδρος του Αιολικού με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης τόνισε πως κάποιοι λένε μισές αλήθειες, διεθκρινίζοντας ότι οι συζητήσεις ξεκίνησαν επί προεδρίας του, μετά από προσωπική του επιστολή προς τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες.

Αναλυτικά: "Επειδή στους περισσότερους αρέσουν οι μισές αλήθειες και κανείς δεν πρόκειται να βγει δημόσια και να την πει ολόκληρη, ας ξέρει ο φίλαθλος κόσμος του Αιολικού ότι οι συζητήσεις με την εταιρεία που αναλαμβάνει τη διοίκηση και το management της ομάδας ξεκίνησαν έπειτα από προσωπική μου επιστολή προς τους συγκεκριμένους επιχειρηματίες, επί προεδρίας μου στον Αιολικό, με σκοπό να μπουν στην διοίκηση και να μεγαλώσουν το σύλλογο. Γιατί εγώ σε αντίθεση με πολλούς στο νησί, όταν λέω πως είχα μόνο καλές προθέσεις για τον Αιολικό, το εννοούσα και το εννοώ.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και αν εμφανιστούν τίποτα άπιστοι Θωμάδες, υπάρχει διαθέσιμη ολόκληρη η μεταξύ μας αλληλογραφία επί των ημερών μου στο συμβούλιο. Εύχομαι πραγματικά στον Αιολικό να λάμψει τα επόμενα χρόνια και η νέα διοίκηση να μπορέσει να δουλέψει απερίσπαστη, για να επαναφέρει το σύλλογο εκεί που πραγματικά του αξίζει. Καλή συνέχεια σε όλους με περισσότερες αλήθειες και λιγότερα ψέματα."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey