Και επίσημα Antonakas Sports Management!

Η νέα εποχή του Αιολικού έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες, με την A.S.M ΙΚΕ να αναλαμβάνει τη διοίκηση και το μάνατζμεντ του συλλόγου της Μυτιλήνης.

Πολλοί αναρωτιόντουσαν τι σημαίνουν τα αρχικά αυτά και ποιοι επιχειρηματίες είναι πίσω από την εταιρεία. Την απάντηση έδωσαν οι ίδιοι, μέσω του επίσημου διαδικτυακού τόπου της ομάδας, ανακοινώνοντας τη συμφωνία με τον Στρατή Βαλιό και τον Παναγιώτη Κατσίκη.

Antonakas Sports Management λοιπόν, με τον Αιολικό να περνά στα χέρια των Τζιμ και Σταύρου Αντωνάκα, που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στη Βοστόνη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Μάλιστα, η οικογένεια Αντωνάκα έχει στην κατοχή της και ομάδα στις ΗΠΑ, τη Mass United, με έδρα τη Μασαχουσέτη, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα UPSL της Βόρειοανατολικής Ακτής, σηκώνοντας μάλιστα την κούπα της πρωταθλήτριας το 2018.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η είσοδος τους στο ΔΣ του Αιολικού δεν αποτελεί μια βραχυπρόθεσμη επένδυση, στοχεύοντας στο να μπουν οι βάσεις οργανωτικά και σύντομα η ομάδα να μπορεί να διεκδικήσει μεγαλύτερους αγωνιστικούς στόχους.

Σε αυτή την κατεύθυνση η συμφωνία με τον Στρατή Βαλιό και τον Παναγιώτη Κατσίκη είναι διετής, παρότι στις ερασιτεχνικες κατηγορίες δεν υπάρχουν μακροχρόνιες δεσμεύσεις. Κάτι που φανερώνει τις προθέσεις της νέας διοίκησης.

Electronet_Prodromou_728x90px