Γεωργαράς τεχνικός διευθυντής!

08/08/2019 - 14:03

Στην πρόσληψη του Γιάννη Γεωργαρά στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή προχώρησε ο Αιολικός. Μάλιστα εδώ και μέρες συνεργάζεται στενά με τη νέα διοίκηση σε αγωνιστικά θέματα, ενώ ήταν και στο Γήπεδο Λουτρών στο φιλικό με την Cosmos FC.

Η ανακοίνωση: "Η εταιρία ASM και ο πρόεδρος του Αιολικού, Jimmy's Antonakas, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Ιωάννη Γεωργαρά στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή του Συλλόγου. Μια ομάδα, ένα νησί."

Το Who is Who

Ο Γεωργαράς είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στη μεσαία γραμμή, πρωταθλητής Β΄Εθνικής κατηγορίας με τον Διαγόρα και ο οποίος αγωνίστηκε επιπλέον σε ομάδες Α’ και Β’ Εθνικής κατηγορίας όπως ο Απόλλων Αθηνών, το Αιγάλαιω, ο Εθνικός Αστέρας και η Καισαριανή.

Επιπρόσθετα, διετέλεσε και προπονητής σε ποδοσφαιρικές ομάδες όπου σε μια από αυτές, τον Απόλλων Αθηνών, κατόρθωσε να ανεβάσει ως πρωταθλητής την ομάδα στην Α’ Εθνική.

Σε μεταγενέστερο στάδιο της καριέρας του υπήρξε scouter και σε ομάδες Α΄ Εθνικής όπως τα Γιάννινα, ενώ διετέλεσε και τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey