Π. Βάλεσης: "Όλοι μαζί, μονιασμένοι!"

21/08/2019 - 15:45 Τελευταία τροποποίηση στις 21/08/2019 - 16:23

Δημόσια τοποθέτηση μέσω του "SL", ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του Αιολικού σε λίγες ώρες, έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Βάλεσης, επιζητώντας την ενότητα για το καλό του Αιολικού. 

Αναλυτικά: "Με αφορμή τη σημερινή Γενική Συνέλευση του Αιολικού θέλω δημόσια να εκφράσω τις σκέψεις μου.

Πρώτη φορά πήρα μυρωδιά των αποδυτηρίων του Αιολικού το 1982 και από τότε η μυρωδιά αυτή δεν έφυγε ποτέ. Έκτοτε πάντα, άλλοτε λιγότερο άλλοτε περισσότερο, όπως άλλωστε και εκατοντάδες φίλαθλοι της ομάδας βοηθούσα κι εγώ όπως μπορούσα.

Συμμετέχοντας τα τελευταία χρόνια σε όλες τις Γενικές Συνελεύσεις, βίωνα κι εγώ όπως όλοι το ΑΔΙΕΞΟΔΟ και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ της ομάδας να τα φέρει εις πέρας, κατορθώνοντας πάντα την τελευταία στιγμή να αναγεννάται και να συνεχίζει.

Στο σημείο αυτό εκφράζω τα συγχαρητήρια μου σε ΟΛΟΥΣ τους διατελέσαντες προέδρους. Κάνω όμως ειδική μνεία στην οικογένεια Τρύφων και ειδικά στον Παναγιώτη Τρύφωνα, στον Σταύρο Γριπιώτη και τους συνεργάτες του, που τα τελευταία χρόνια κράτησαν ΟΡΘΙΟ τον Αιολικό σε πολύ δύσκολες συνθήκες με προσωπικές θυσίες και κόστος.

Επίσης στον Γιάννη Μανούσο που εκτός από σημαία του Αιολικού (ποδοσφαιρικά), απέδειξε για πολλοστή φορά την αγάπη του για την ομάδα, μεσολαβώντας τυπικά και ουσιαστικά για τη μετάβαση στην καινούρια διοίκηση, όταν πλέον τα πράγματα είχαν οδηγηθεί σε ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

Όλο αυτό το διάστημα, μιλώντας με ΟΛΟΥΣ και αφουγκραζώμενος τις σκέψεις και επιθυμίες τους, καταλήγω στο ότι ΟΛΟΙ μας το μόνο που θέλουμε και επιζητούμε είναι ένα πράγμα... Να πάει ο Αιολικός ένα βήμα μπροστά, σε στέρεες βάσεις, μονιάζοντας όλο τον κόσμο, εκπροσωπώντας όλο το νησί, βάζοντας τα θεμέλια για καινούριες σελίδες στη χρυσή ιστορία του.

Όλα αυτά χωρίς μεγαλοστομίες, με σεμνότητα, σκληρή δουλειά, αλλά και τη βοήθεια όλων μας, όπως μπορεί ο καθένας.

Σήμερα λοιπόν, όσοι παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση πιστεύω ότι ΑΥΤΟ και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ πρέπει να έχουν στο μυαλό τους. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ να μετουσιώσουν σε πράξη την ελπίδα και να προσυπογράψουν το καινούριο ξεκίνημα.

Γιατί είναι ωραίο να 'σαι ΑΙΟ και θέλουμε μια ομάδα, ένα νησί.

Παναγιώτης Βάλεσης

Δημοτικός Σύμβουλος"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey