Εποχή Αντωνάκα στον Αιολικό!

21/08/2019 - 21:07 Τελευταία τροποποίηση στις 22/08/2019 - 10:38

Αθρόα ήταν η συμμετοχή στην γενική συνέλευση του Αιολικου η οποία ολοκληρώθηκε πριν λιγο στην αίθουσα της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, βγάζοντας λευκό καπνό, καθώς και επίσημα πλέον η ομάδα πέρασε στα χέρια της οικογένειας Αντωνάκα.

Αρχικά πρόεδρος της συνέλευσης ορίστηκε ο Γιώργος Βαρκαρης, με γραμματέα τον Στέλιο Αλμπάνη. Έπειτα το λογο πήρε ο Α' Αντιπρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης, Τελης Βερρής, ο οποίος έκανε έναν μικρό απολογισμό για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα έως το σημείο όπου εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον της πλευράς Αντωνάκα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο νομικός εκπρόσωπος της ενδιαφερόμενης A.S.M, Βασίλης Μουτσουγιάννης, ο οποίος ανέλυσε εν τάχει όλα όσα έχουν συμβεί από τη νέα διοίκηση έως τώρα, απαντώντας παράλληλα και σε ερωτήσεις των παρευρισκομένων.

Σε αυτό το σημείο στο βήμα ανέβηκε ο Σταύρος Γριπιώτης, ο οποίος αφού καλωσόρισε την οικογένεια Αντωνάκα έκανε και εκείνος ένα μικρό απολογισμό, δίνοντας εν τέλει τη συγκατάθεση του, αφού πρώτα όμως επεσήμανε με νόημα ότι ο "Αιολικός είναι ιδέα, δεν πωλείται, δεν αγοράζεται, παρά μόνο παραχωρείται σε όσους μπορούν να τον φτάσουν ψηλότερα, τονίζοντας με νόημα ότι το όποιο επαγγελματικό ΑΦΜ δημιουργηθεί, δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από το νησί", για να χειροκροτηθεί θερμά.

Παράλληλα έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της νέας διοίκησης, εφόσον θελήσει η ίδια να συγκροτήσει ένα διευρυμένο διοικητικό σχήμα.

Μετά πήρε το λόγο ο Τζιμ Αντωνάκας, ο οποίος ανέλυσε τις επαγγελματικές και αθλητικές δραστηριότητες των νέων διοικούντων, ενώ στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Σταύρος Ψαρρόπουλος, που παρέπεμψε στις εξελίξεις της Παρασκευής σχετικά με την άνοδο η όχι του σωματείου στην παραπάνω κατηγορία.

Στη συνέχεια συζητήθηκε το ιδιωτικό συμφωνητικό των δύο πλευρών, που επικυρώθηκε ομόφωνα, ενώ πάρθηκε απόφαση και για την εναρμόνιση του καταστατικού. Σε ότι αφορά τις εκλογές, αφού τέθηκαν οι υποψηφιότητες από την πλευρά Αντωνάκα και την απερχόμενη διοίκηση, αποφασίστηκε να συγκροτηθεί σε σώμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey