Παραστάθηκε νομικά ο Αιολικός και περιμένει...

23/08/2019 - 16:02 Τελευταία τροποποίηση στις 23/08/2019 - 16:36

Στον Αιολικό είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την άνοδό τους στη Football League και αυτό κατέστησαν σαφές σήμερα στη διάρκεια της συνεδρίασης της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, αναφορικά με τις κενές θέσεις που έχουν προκύψει λόγω της αποχώρησης του Ηρακλή και του Κρόνου Αργυράδων.

Η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης εκπροσωπήθηκε νομικά, γνωστοποιώντας την πρόθεσή της να εξαντλήσει κάθε ένδικο μέσο, ακόμα και με προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο, προκειμένου να προβιβαστεί στη Football League. Κάτι που αν συμβεί τελικά θα έχει ως αποτέλεσμα να "μπλοκαριστούν" οι απαραίτητες διαδικασίες πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων (καταρτισμοί ομίλων, κληρώσεις, πρεμιέρες) μέχρι να ξεκαθαριστεί σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται ο Αιολικός.

Η συνεδρίαση της επιτροπής, που ξεκίνησε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε και άπαντες... κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας να βγει "λευκός καπνός" από το Πάρκο Γουδί. Εφόσον η εισηγητική πρόταση της Επιτροπής Διοργανώσεων είναι θετική, τότε αναμένεται να δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις. Σε διαφορετική περίπτωση τα πάντα θα παρεπεμφθούν στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής που, αν δεν αλλάξει κάτι, είναι προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey