Αναμενόμενη εξέλιξη και ξανά αναμονή!

23/08/2019 - 18:22

Δεν προκάλεσε έκπληξη η... μη απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων, στη σημερινή της συνεδρίαση, αναφορικά με τις κενές θέσεις της Football League. Κι αυτό γιατί όπως είχατε διαβάσει στο "SL" από τη Δευτέρα, η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν η αναμενόμενη.

Η Επιτροπή Διοργανώσεων εξάλλου έχει εισηγητικό χαρακτήρα και από τη στιγμή που κληθηκε η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ για διευκρινήσεις, το σίγουρο ήταν (όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις) αυτή να γνωμοδοτήσει σύμφωνα με όσα προβλέπει ο ΚΑΠ. Ειδική βαθμολογία δηλαδή μεταξύ των δεύτερων κάθε ομίλου, από τη συγκομιδή τους στο πρωτάθλημα και όχι στα μπαράζ.

Έτσι, Νίκη Βόλου και Καλαμάτα προηγούνται του Αιολικού, που εναποθέτει τις ελπίδες του στην Εκτελεστική Επιτροπή, στις αρχές Σεπτεμβρίου. Ήταν εξαρχής γνωστό άλλωστε, ότι για τόσο σημαντικά ζητήματα, όπως είναι η αύξηση των ομάδων σε μια κατηγορία, την απόφαση να την παίρνει η Εκτελεστική των 16 μελών, κάτι που επίσης είχε επισημανθεί στο προ ημερών ρεπορτάζ του "SL".

Επομένως, οι πιέσεις συνεχίζονται, αφού σήμερα θα μπορούσαν να τελειώσουν όλα μόνο με ενα θαύμα, να ερχόταν δηλαδή η νομική υπηρεσία της ΕΠΟ και να... ακύρωνε την ίδια την Ομοσπονδία και τον ΚΑΠ της.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey