Ζητάει ενίσχυση ο ΣΦΑΑ!

19/09/2019 - 09:35 Τελευταία τροποποίηση στις 23/09/2019 - 19:57

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΑΑ χτυπώντας το καμπανάκι για ενίσχυση της ομάδας μετά την αγχωτική πρόκριση του Αιολικού απέναντι στην ομάδα της Σάμου την περασμένη Τρίτη. Αναλυτικά:

"Η αγχωτική πρόκριση αλλά και η κακή εμφάνιση της ομάδας επί του ανίσχυρου Πανσαμιακού έσπειρε την ανησυχία στον κόσμο του Αιολικού που αγωνιά για το μέλλον της αγαπημένης του ομάδας.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι το υπάρχον ροστερ είναι ελλιπές και ότι πρέπει να γίνουν άμεσα 4-5 μεταγραφές βασικών και έμπειρων ποδοσφαιριστών επιπέδου β εθνικής που να πλαισιώσουν τους ήδη ταλαντούχους ποδοσφαιριστές μας, ώστε να φανούμε ικανοί και αντάξιοι των απαιτήσεων της κατηγορίας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έχετε αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης ότι το πρωτάθλημα σε λίγες μέρες ξεκινάει και πρέπει να είμαστε απολύτως έτοιμοι,ο Αιολικός πρέπει και φέτος να πρωταγωνιστήσει, αυτό να το καταλάβετε όλοι σας, ο ρόλος του κομπάρσου δεν του ταιριάζει.

Το καλοκαίρι ο κόσμος πίστεψε πολύ σε εσάς και σας πιστεύουμε ακόμα, μας βρήκατε σύμφωνους με το σκεπτικό σας ότι αναλάβατε μια ομάδα που πρέπει να χτιστεί από την αρχή με δικά της παιδιά με όρεξη για δουλειά και με όραμα για το μέλλον η γνώμη μας είναι ότι δεν αρκεί μόνον αυτό. Αυτό θα γίνει σε βάθος χρόνου τώρα προέχει το πρωτάθλημα εκεί θα δοθεί όλο το βάρος της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Δώστε μας το δικαίωμα να ονειρευτούμε και να πρωταγωνιστήσουμε όπως πέρσι να ξαναδούμε τον Ταρλά γεμάτο και τα Αθηναϊκά γήπεδα να κατακλύζονται από Μυτιληνιούς φιλάθλους όπως παλιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey