Τελικά σέντρα στις 13:00 με Παλληνιακό!

07/10/2019 - 14:18

Στη 1 το μεσημέρι θα ξεκινήσει τελικώς ο εξ' αναβολής αγώνας πρωταθλήματος ανάμεσα σε Αιολικό και Παλληνιακό, με νεότερη απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία κοινοποιήθηκε πριν λίγο και στις δύο ομάδες.

Ο Παλληνιακός είχε ζητήσει αναβολή του παιχνιδιού της 2ης Αγωνιστικής, επικαλούμενος αδυναμία μετακίνησης λόγω έλλειψης εισιτηρίων και η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ προχώρησε στη μετάθεσή του για την προσεχή Τετάρτη (9/10). Αρχικά, είχε αποφασίσει ο αγώνας να ξεκινήσει στις 12:00, ωστόσο άλλαξε τον ορισμό με τη σέντρα να προγραμματίζεται έτσι για τις 13:00.

Σημειώνεται ότι στο χθεσινό παιχνίδι του Αιολικού στη Νέα Αρτάκη, στο οποίο η διοίκηση των Μυτιληνιών είχε ζητήσει να ξεκινήσει νωρίτερα για συγκοινωνιακούς λόγους, η ΕΠΟ όρισε τη σέντρα στις 2 το μεσημέρι, προκειμένου να προλάβει η αποστολή να φτάσει από την Εύβοια στον Πειραιά για να ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς. Εξακολουθεί πάντως να προκαλεί απορίες το γεγονός ότι ο αγώνας με τον Παλληνιακό ξεκινά τόσο νωρίς, έστω και στις 13:00, τη στιγμή που υπάρχει διαθέσιμη βραδινή πτήση ή το απογευματινό ακτοπλοϊκό δρομολόγιο. 

Ο επίσημος Αιολικός αφήνει να εννοηθεί πάντως ότι είναι η πρώτη και τελευταία φορά που συνηγορεί στο να διεξαχθεί επίσημος αγώνας πρωταθλήματος μεσοβδόμαδα και τόσο νωρίς, κάνοντας λόγο για ασέβεια προς το φίλαθλο κοινό της Μυτιλήνης, θέτοντας στη συζήτηση και τη δεδομένη οικονομική ζημιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey