Τριάρα με ανατροπή - όνειρο!

09/10/2019 - 15:07 Τελευταία τροποποίηση στις 09/10/2019 - 17:03

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Αιολικός στην εντός έδρας πρεμιέρα του στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης, απέναντι στον Παλληνιακό, με σκορ 3-1 στο εξ' αναβολής ματς της 2ης Αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής, συνεχίζοντας τις θετικές του εμφανίσεις. 

Ο Παλληνιακός προηγήθηκε με γκολ από τα... αποδυτήρια, όταν ο Μπαμίχας έγινε αποδέκτης της μπάλας από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ και σούταρε διαγώνια για το 0-1 μόλις στο 1ο λεπτό. Ο Αιολικός προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και το κατάφερε στο 8', όταν ο Λαζαρίδης εκτέλεσε φάουλ στην καρδιά της μικρής περιοχής και ο Κότσι έστειλε με το κεφάλι στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-1. Στο επόμενο λεπτό μάλιστα ο Τσιπάς βρέθηκε τετ α τετ, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε, πέφτοντας στα πόδια του.

Η ομάδα της Μυτιλήνης συνέχισε να πιέζει και η υπεροχή της καρποφόρησε για δεύτερη φορά στο 21ο λεπτό με γυριστή κεφαλιά του Τσιπά μετά από κόρνερ του Λαζαρίδη. Στο 28' ο Καλαφάτης έκανε εξαιρετική κούρσα από τα αριστερά, αποφεύγοντας δύο αντιπάλους, αλλά η σέντρα του για τον Καλόμπο στο δεύτερο δοκάρι ήταν δυνατή και η ευκαιρία πέρασε ανεκμετάλλευτη. Με τη συμπλήρωση 35 λεπτών ο Αιολικός έχασε τον Κατσίκη με τραυματισμό και στη θέση του πέρασε ο Παλαμουτσής.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (46') ο Κυριόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, ωστόσο ο Σφύρλας βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε. Παράπονα, αυτή τη φορά για υπόδειξη οφσάιντ στον Μπουρού, σε κάθετη πάσα του Παλαμουτσή στο 49ο λεπτό, είχε ο Αιολικός με τον β' βοηθό Μερτζεμέκη (Σάμου) να προκαλεί εκνευρισμό στην εξέδρα.

Στο 53' ο Μπουρούς σούταρε δυνατά, αλλά ο Τσάκαλος ήταν σωστά τοποθετημένος. Στο 58' ο Μπουρούς σέντραρε στην καρδιά της περιοχής, αλλά ο τερματοφύλακας του Παλληνιακού έδιωξε με γροθιές πριν ο Λαζαρίδης κάνει επαφή με το κεφάλι. Στο 67' ο Αιολικός έχασε τεράστια ευκαιρία να "καθαρίσει" το ματς, όταν ο Λαζαρίδης βγήκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα, αλλά πλάσαρε άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Τσομπανέλλης αστόχησε σε δύσκολη κεφαλιά (68').

Στο 70' όμως ο Παλληνιακός έχασε τη δική του μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Κυριόπουλος βρήκε την μπάλα μπροστά του μετά από κόντρες, αλλά νικήθηκε απι τον Σφύρλα που βγήκε έγκαιρα. Ο Αιολικός απάντησε με ένα σουτ του Μπουρού, που έφυγε ψηλά πάνω από τα δοκάρια (75'), ενώ λίγο μετά ο Καλόμπο σούταρε ελάχιστα άουτ μέσα από την περιοχή (78').

Στις καθυστερήσεις ο Σοφιάνης πέτυχε το 3-1 με ψύχραιμο πλασέ και αμέσως έτρεξε να φιλήσει τη φανέλα του αδικοχαμένου Νίκου Μαλλή, μπροστά από τους οργανωμένους φίλους του Αιολικού.

Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα των Γεωργαρά - Παππά, που αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, είναι συγκεντρωμένη μέσα στο γήπεδο, αγωνίζεται με πάθος και δείχνει να βρίσκεται στο σωστό δρόμο, ειδικά ενόψει και των μεταγραφών που θα αποκτήσουν σύντομα δικαίωμα συμμετοχής. 

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σφύρλας, Αγριμάκης (79' Σοφιάνης), Καλαφάτης, Κρητικός, Βαλιός, Τσομπανέλλης, Καλόμπο, Κατσίκης (35' λ. τρ. Παλαμουτσής), Τσιπάς (90' Παρέλλης), Μπουρούς, Λαζαρίδης (88' Μπάρκας)

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσάκαλος, Λάζαρης (81' Πλατέλας), Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Δημογιάννης, Μπιμέχας, Δημητρακόπουλος, Κυριόπουλος, Τρυφιάτης (50' Μητρόπουλος), Κότσι (60' Κασάπης, 87' Σπίνος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey