Με σημαντικές απουσίες κόντρα σε Αχαρναϊκό

13/10/2019 - 11:30 Τελευταία τροποποίηση στις 13/10/2019 - 13:36

Απανωτά ήταν τα χτυπήματα στον Αιολικό, απόρροια και των συνεχόμενων αγώνων που τον υποχρεώνει η ΕΠΟ να δώσει, Τετάρτη-Κυριακή, λόγω της δικής της κωλλυσιεργείας ως προς το καλοκαιρινό σίριαλ με τη (μη) άνοδό των Μυτιληνιών στη Football League και τις αναβολές επίσημων αγώνων.

Μετά τον τραυματισμό των Κατσίκη και Αγριμάκη στην μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με τον Παλληνιακό, όταν οι δύο παίκτες έγιναν αναγκαστική αλλαγή, ήρθαν να προστεθούν τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής με τον Βαλιό και τον Καλαφάτη, που έμειναν τελικά εκτός αποστολής για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Αχαρναϊκό, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής στον 6ο Όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ο Γιάννης Γεωργαράς «πονοκεφαλιάζει» για τον καταρτισμό της 11άδας, αφού βλέπει βασικά «γρανάζια» της φετινής μηχανής να έχουν τεθεί νοκ άουτ. Λιγοστές ελπίδες να συμπεριληφθεί στην 18άδα έχει μόνο ο Κατσίκης, αλλά η κατάστασή του θα εκτιμηθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, με τον Αιολικό να πρέπει να ανταπεξέλθει πιθανώς χωρίς τέσσερις εκ των ποδοσφαιριστών του που ξεκίνησαν τα ματς με Παλληνιακό, αλλά και Νέα Αρτάκη. Επιστρέφει από τιμωρία πάντως ο τερματοφύλακας Σπύρος Βρονταράς.

Η αποστολή: Βρονταράς, Σφύρλας, Αγριμάκης, Παρέλλη, Κρητικός, Μπάρκας, Κατσίκης, Τσομπανέλλη, Καλόμπ, Λαζαρίδη, Μπουρούς, Τσιπάς, Δρακούλης, Παλαμουτσής, Γαβαλάς, Καλαμποκας, Αλαγιάννη, Αντωνάκας, Σοφιάνης. 

H ΕΠΟ όρισε διαιτητές από... όλη την Ελλάδα για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό, με τον Αλατζάκη (Πειραιά) να διευθύνει, έχοντας ως βοηθούς του τον Σούζα (Αιτωλοακαρνανίας) και την Λαμπροπούλου (Βοιωτίας). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γεωργιάδης (Αθηνών). 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey