Όλα μηδέν με Αχαρναϊκό!

13/10/2019 - 17:30

Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο Αιολικός κόντρα στον Αχαρναϊκό, στο ματς της 4ης Αγωνιστικής στον 6ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Η ομάδα της Μυτιλήνης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι έπαιξε για μια ώρα με παίκτη παραπάνω, μένοντας άσφαιρη επιθετικά. "Πέταξε" έτσι δύο βαθμούς στον "Ταρλά" απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν στα μέτρα της. 

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν μια εκτέλεση φάουλ του Μπουρού, που έφυγε ψηλά άουτ στο 2ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 5' με μια δική τους στημένη φάση, από φάουλ, που πέρασε όμως ανεκμετάλλευτη. Ο Αχαρναϊκός έχασε τεράστια ευκαιρία στο 6', όταν ο Πλαβούκος μπήκε στην περιοχή σεντράροντας παράλληλα, αλλά ο Μπάρκας με σωτήριο τάκλιν έκοψε την μπάλα, πριν αυτή φτάσει στον επιθετικό, δίνοντας την ευκαιρία στον Σφύρλα να μπλοκάρει. Η ομάδα της Μυτιλήνης έχασε πολύ σημαντική ευκαιρία στο 16ο λεπτό, όταν ο Τσιπάς βρήκε με το στήθος τον Παλαμουτσή, το σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 30' ο Αχαρναϊκός έμεινε με 10 παίκτες, όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Αμπάρας, βρίζοντας τον Τσομπανέλλη, με τον διαιτητή πολύ κοντά στη φάση. Στο 34' ο Κρητικός σέντραρε παράλληλα, αλλά ο Μπουρούς δεν πρόλαβε να κάνει επαφή με την μπάλα στην περιοχή. Ένα λεπτό μετά ο Παρέλλης έβγαλε μπαλιά στον Τσιπά, αλλά το γυριστό του κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στην επανάληψη, ο Αιολικός δυσκολευόταν να μπει στην αντίπαλη περιοχή πάρα το αριθμητικό του πλεονέκτημα, με τον Αχαρναϊκό να κλείνει τους χώρους και να προσπαθει να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Σε μια από αυτές, ο Τσεβάς σέντραρε και ο Πλαβούκος νικήθηκε από τον Σφύρλα.

Στο 72' ο Μπουρούς εκτέλεσε φάουλ, αλλά η κεφαλιά του Τσιπά πέρασε λίγο άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μπουρούς έκλεψε ωραία την μπάλα από το πλάι, μπήκε στην περιοχή, αλλά μπερδεύτηκε στις ντρίμπλες και η ευκαιρία χάθηκε.

Στις καθυστερήσεις υπήρξε σύρραξη μεταξύ των παικτών, με τον Αιολικό να διαμαρτύρεται για χτύπημα εκτός φάσης. Στο 93' ο Μπουρούς σούταρε πάνω στα σώματα, στην τελευταία φάση του αγώνα.

Πολλά παράπονα από τη διαιτησία έχει ο Αιολικός, αφού στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχθηκε ουσιαστικά ματς, με τους παίκτες του Αχαρναϊκού να είναι συνεχώς πεσμένοι στο έδαφος για καθυστέρηση.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σφύρλας, Αγριμάκης, Παρέλλης (83' Δρακούλης), Κρητικός, Μπάρκας, Τσομπανέλλης (66' Σοφιάνης), Καλόμπο, Κατσίκης, Τσιπάς, Μπουρούς, Παλαμουτσής

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Μπέσσης, Αμπάρας, Τασιούλης, Δούμουρας, Μεγαλοοικονόμου, Κόττας (61' Στραβομύτης), Πλαβούκος (76' Πατερίνη), Κυριακίδης, Τσούτσης, Τσεβάς (89' Παπαθανασίου), Κυρτζιλίδης (55' Χριστόπουλος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey