Άλλο χομπίστες, άλλο επαγγελματίες!

16/10/2019 - 20:10 Τελευταία τροποποίηση στις 16/10/2019 - 20:37

Σε μια τόσο σημαντική ημέρα, που θα έπρεπε να μνημονεύεται μόνο για όσα συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο και την τεράστια νίκη - πρόκριση του Αιολικού κόντρα στη Νίκη Βόλου, λυπόμαστε ειλικρινά για το γεγονός ότι η Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε δίχως την παρουσία των επαγγελματιών δημοσιογράφων και οπερατέρ του «SL» στην αίθουσα του «Ταρλά».

Όποιοι κι αν ήταν οι λόγοι της τόσο βεβιασμένης έναρξής της, όφειλαν εκείνοι που πήραν αυτή την απόφαση, να σεβαστούν το γεγονός ότι δεν ερχόμαστε στον «Ταρλά» με τα χέρια στις τσέπες, ούτε για βόλτα ή κους-κους, πασατέμπο και φραπέ, όπως πολλοί άλλοι. Κουβαλάμε εξοπλισμό, δίνουμε ταυτόχρονα ανταποκρίσεις σε Αθήνα και Βόλο, για να ακουστεί στο Πανελλήνιο η μεγαλειώδης πρόκριση του Αιολικού και σε καμία περίπτωση δεν εμφανιζόμαστε... τουρίστες στα ματς, περιμένοντας να διαβάσουμε το ρεπορτάζ από αλλού. Καταγράφουμε το ρεπορτάζ και την ιστορία. Επίσης, δεν γίνεται να... διακτινιστούμε με τόσα πράγματα μαζί μας, αυτό το κάνουν εύκολα όσοι έρχονται διαχρονικά «σκέτοι» στο γήπεδο.

Δυστυχώς, όμως, από τη στιγμή που υπάρχει δυσκολία στο να διαχωριστούν οι επαγγελματίες του χώρου από τους χομπίστες, είμαστε αναγκασμένοι από την πλευρά μας, σεβόμενοι πρωτίστως τη δουλειά μας και κυρίως τους εαυτούς μας, να πορευτούμε με εντελώς διαφορετική προσέγγιση πλέον, αρχής γενομένης από σήμερα. Δίχως τη δημοσίευση δηλαδή των καθιερωμένων στιγμιοτύπων του αγώνα, παρότι τα έχουμε στη διάθεσή μας ή των δηλώσεων, που έτσι κι αλλιώς δεν καλύψαμε απόψε. 

Εφόσον η παρουσία μας δεν θεωρείται απαραίτητη, όπως αποδείχθηκε, η δημοσιογραφική διαπίστευση που μας παραχωρήθηκε στο ξεκίνημα της σεζόν επιστρέφεται άμεσα στη διοίκηση του συλλόγου. Έτσι, εκτός όλων των άλλων, δεν θα υπάρχουν και επιπρόσθετες παρεξηγήσεις, μεταξύ φίλων, αφού θα μπορούν στο εξής να χρησιμοποιηθούν και οι θέσεις που καταλάμβανε το «SL» στα δημοσιογραφικά θεωρεία από τους VIP κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας. 

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπρόεδρο του Αιολικού Σταύρο Αντωνάκα, που ανταποκρίθηκε πριν την έναρξη του αγώνα με δεκτικότητα στα επιχειρήματά μας και ήταν από τους πρώτους, που επικοινώνησαν μαζί μας μετά το τέλος της Συνέντευξης Τύπου, για να πληροφορηθεί τι ακριβώς συνέβη, μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση του Αιολικού, την οποία δεν καταφέραμε να χαρούμε όσο θα θέλαμε και να αναδείξουμε όσο της αξίζει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey