Κουμπαράς για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ και από τον ΣΦΑΑ!

19/10/2019 - 11:37 Τελευταία τροποποίηση στις 19/10/2019 - 12:46

Την οικονομική στήριξη στον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ που περνάει τον δικό του "Γολγοθά" ζητάει ο ΣΦΑΑ στον Κυριακάτικο αγώνα με τη Μαρκό. Με πρωτοβουλία των γηπεδούχων θα στηθεί κουμπαράς για τον μικρό μαχητή της ζωής, έτσι ώστε να συνεισφέρουν όλοι και να βοηθήσουν για να μαζευτεί το συνολικό ποσό που απαιτείται για την θεραπεία του. Αναλυτικά με ανακοίνωση του ο ΣΦΑΑ καλεί όλους τους φιλάθλους να βοηθήσουν σε αυτή την ενέργεια:

"Φίλαθλοι του Αιολικού την Κυριακή στο Μαρκόπουλο εκτός από την παρουσία μας στο γήπεδο που πρέπει να είμαστε όλοι εκεί να συμπαρασταθούμε θερμά στην αγαπημένη μας ομάδα, ο σύνδεσμος δείχνει περίτρανα σε όλους και το ανθρώπινο μέρος του.

Θα υπάρξει ένας χάρτινος κουμπαράς, όπου ο καθένας από εμάς καλό θα ήταν να συνεισφέρει από το υστέρημα του για τη βοήθεια του Παναγιώτη - Ραφαήλ που όλοι μας γνωρίζουμε τις δύσκολες στιγμές που περνάει η οικογένεια του.

Τα χρήματα θα κατατεθούν στο λογαριασμό της οικογένειας και ελπίζουμε ολόψυχα να πάνε όλα καλά με τη βοήθεια του Θεού. Στο ημίχρονο του αγώνα το κουτί θα ανοιχτεί για να γνωρίζουν όλοι το ποσό που έχει μέσα και την επόμενη που θα κατατεθούν τα χρήματα θα αναρτηθεί η απόδειξη κατάθεσης."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey