Στις 3 για το αήττητο στο Μαρκόπουλο

20/10/2019 - 11:33

Στην έδρα της Μαρκό δοκιμάζεται ο Αιολικός, που θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο σερί του σε πρωτάθλημα και κύπελλο, λίγα 24ωρα μετά την ιστορική πρόκριση επί της Νίκης Βόλου στον «Ταρλά».

Η ομάδα της Μυτιλήνης θέλει να συνεχίσει τις καλές της εμφανίσεις και σε αυτή την προσπάθειά της θα έχει τα τρία νέα της μεταγραφικά αποκτήματα. Ο Λούκας Σπόλιαριτς, μετά το ντεμπούτο στο Κύπελλο Ελλάδα, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, μαζί με τον Άρη Λαμπράκη και τον Θοδωρή Καραμπά, που προσθέτουν λύσεις στα χέρια του Γιάννη Γεωργαρά. Επιστροφές υπάρχουν και στα μετόπισθεν, με την παρουσία στη 18άδα των Βαλιού και Καλαφάτη που έλειψαν στους δύο τελευταίους αγώνες. Στην αποστολή για το ματς με τη Μαρκό συμπεριλήφθηκε τελικά και ο Φράνσις Καλόμπο, παρότι ταλαιπωρείται από έναν μικρό τραυματισμό και χαρακτηρίζεται αμφίβολος.

Ωστόσο υπάρχουν και απουσίες, αφού ο Σοφιάνης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό που απέκτησε κόντρα στη Νίκη Βόλου, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Βρονταράς, Λαζαρίδης, Παρέλλης, Αγριμάκης και Δρακούλης.

Η αποστολή του Αιολικού: Σφύρλας, Βαλιός, Κρητικός, Μπάρκας, Γαβαλάς, Καραμπάς, Καλαφάτης, Καλαμποκάς, Τσομπανέλλης, Σπόλιαριτς, Καλόμπο, Κατσίκης, Ματάι, Παλαμουτσής, Λαμπράκης, Αλαγιάννης, Μπουρούς, Τσιπάς.

Διαιτητής του αγώνα, που κάνει σέντρα στις 3 το μεσημέρι, ορίστηκε ο Αλάμπεης (Αθηνών), με βοηθούς τον Καφρίτσα του ίδιου Συνδέσμου και τον Καλλινιώτη (Σάμου).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey