Κακή ήττα στην Κόρινθο!

04/11/2019 - 17:06 Τελευταία τροποποίηση στις 04/11/2019 - 20:35

Με άδεια χέρια επιστρέφει από την Κόρινθο ο Αιολικός, που ηττήθηκε με 2-0 από την ομώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του 6ου Ομίλου στη Γ' Εθνική. Αποτέλεσμα, που κρατά την ομάδα της Μυτιλήνης στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας, έχοντας πάντως πραγματοποιήσει το ρεπό της και με ένα ματς λιγότερο (θα παίξει εμβόλιμα με Θύελλα Ραφήνας στις 27/11).

Η ομάδα της Μυτιλήνης, παρότι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς σε σουτ του Μπουρού (5') που απέκρουσε ο Αθανασόπουλος, βρέθηκε εν συνεχεία σε ένα μοιρασμένο ματς να χάνει με 1-0 από το γκολ του Κατσούκη στο 39ο λεπτό, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο αντίπαλοι στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, παρότι θα περίμενε κανείς από τον Αιολικό να προσπαθήσει να αντιδράσει, ήρθε και το 2-0 σε μια αντεπίθεση, από το γκολ του Ράπτη στο 60ο λεπτό, κόβοντας τα πόδια των παικτών των Γεωργαρά - Παππά. Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος, με τους «κυανόλευκους» να βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πίνακα, αναζητώντας άμεσα βαθμούς για να φύγουν από τη διακεκαυμένη ζώνη. 

Συνθέσεις:

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 (Μπ. Πάτρας): Αθανασόπουλος, Κωστόπουλος, Φίλης, Ντερτιλής, Δημητρίου, Μαγγίνας, Αγγελόπουλος (34' λ.τρ. Κουϊνέλης), Τσιριγώτης, Γεωργίου (90' Κόκκινος), Ράπτης (89' Βασίλας), Κατσούκης (83' Παπανικολάου)   

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Γεωργαράς - Παππάς): Βρονταράς, Κρητικός (65' λ.τρ. Μπάρκας), Βαλιός, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Παλαμουτσής (46' Ματάι), Τσομπανέλλης (70' Λαζαρίδης), Σπόλιαριτς, Λαμπράκης (80' Τσιπάς), Μπουρούς, Κατσίκης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey