Πρόστιμο και νέα απολογία για τα καπνογόνα με Λαμία!

05/11/2019 - 17:29

Φθηνά τη γλίτωσε ο Αιολικός, αναφορικά με την κλήση του σε απολογία για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 3ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε την ομάδα της Μυτιλήνης με χρηματικό πρόστιμο ύψους €250 για τα αντικείμενα που έπεσαν από την εξέδρα.

Ωστόσο, η διοίκηση του Αιολικού κλήθηκε σε απολογία και για τα καπνογόνα που άναψαν οι οργανωμένοι φίλαθλοι στη θύρα 3, στη διάρκεια του αγώνα με τη Λαμία για την 5η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, κατά την είσοδο των δύο ομάδων πριν τη σέντρα. Παρότι ο παρατηρητής σημείωνε στην έκθεσή του, πως οι πυρσοί παρέμειναν στα χέρια των φιλάθλων, μέχρι να σβήσουν, δίνοντας μάλιστα και συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Αιολικού για την άψογη διοργάνωση του αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση του συλλόγου της Μυτιλήνης -σε μια προσπάθεια να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο βαριάς τιμωρίας- έχει έρθει σε συνεννόηση με τον υπεύθυνο του κυλικείου στον «Ταρλά», ώστε το νερό να δίνεται σε ποτήρι και όχι μπουκάλι. Ωστόσο απαιτείται πλέον μεγάλη προσοχή από τους φιλάθλους ως προς τη συμπεριφορά τους στην κερκίδα, ειδικά και ενόψει του αγώνα με την πρωτοπόρο Ρόδο, αφού ο Αιολικός πλέον είναι υπότροπος.

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ:

«Υπόθεση κατά του σωματείο ΑΙΟΛΙΚΟΣ Α.Ε.Π.Σ: Κηρύσσει το εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους διακοσίων πενήντα (250,00) ευρώ.»

Δείτε το βίντεο με την όμορφη ατμόσφαιρα πριν τη σέντρα με τη Λαμία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey