«Μαριονέτα» ο Γραμμένος, πάει Παρασκευή με Ρόδο!

«Πράματα και θάματα» εντός της ΕΠΟ, με έναν πρόεδρο - «μαριονέτα», που άγεται και φέρεται από τα καπρίτσια παραγόντων εντός της ομοσπονδίας, εξυπηρετώντας ημετέρους, που κάνουν επίδειξη δύναμης μέσα στην Ομοσπονδία. Μια Ομοσπονδία, που έχει βαρέσει διάλυση και δεν το έχουν καταλάβει ακόμα...

Με μια ενέργεια που παραπέμπει σε άλλες εποχές, ο Πρόεδρος της ΕΠΟ παρενέβη για να κάνει το χατίρι στη Ρόδο και να διεξαχθεί την Παρασκευή ο αγώνας με τον Αιολικό στον «Ταρλά». Τη στιγμή που υπάρχει Επιτροπή Διοργανώσεων και αντίστοιχη Επιτροπή Γ' Εθνικής, που είχαν ήδη ενημερώσει τη Ρόδο πως κακώς έβγαλε εισιτήρια νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα στη Μυτιλήνη, έρχεται ο Βαγγέλης Γραμμένος κατόπιν πιέσεων να ζητήσει τελικά να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής για να εξυπηρετηθεί η παρέα των Μαρτίνη - Διακοφώτη.

Βάζοντας τον Αιολικό να αγωνιστεί ανήμερα της τοπικής εορτής για την απελευθέρωση της Μυτιλήνης, 8 Νοεμβρίου, επειδή έτσι αποφάσισε ουσιαστικά η Ρόδος. Ετσιθελικά. Απόφαση που δημιουργεί δεδικασμένο πλέον, αφού όποτε επιθυμεί ο καθένας θα μπορεί να βγάζει εισιτήρια και μετά να ζητά να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής των αγώνων, παίζοντας Τρίτη, Πέμπτη κοκ.

Με αστεία επιχειρηματολογία, τόσο η Ρόδος όσο και ΕΠΟ επιδίδονται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι που θα έχει οπωσδήποτε συνέπειες. Με πρώτη και σημαντικότερη, σύμφωνα με πληροφορίες του «SL», το «άδειασμα» του Σταύρου Ψαρρόπουλου προς την ηγεσία της Ομοσπονδίας, έχοντας ήδη παραιτηθεί από την προεδρία της Επιτροπής Διοργανώσεων, καταγγέλλοντας αντικαταστατικές πρακτικές.

Αναμένεται η επίσημη αντίδραση της διοίκησης του Αιολικού.