«Τέλειωσε» Κουρμπανά η Ρόδος!

11/11/2019 - 13:53

Η ήττα στη Μυτιλήνη από τον Αιολικό προκάλεσε ανακατατάξεις στο εσωτερικό της Ρόδου, με τον πρόεδρο του συλλόγου να αποφασίζει τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Κουρμπανά.

Μπορεί ο έμπειρος προπονητής να δήλωσε ουσιαστικά στη Συνέντευξη Τύπου ότι δεν... τρέχει και τίποτα, που ηττήθηκε η ομάδα του στη Μυτιλήνη, όμως αυτό δε φάνηκε να το συμμερίζεται ο ισχυρός άνδρας των «Ελαφιών», Αντώνης Μαρτίνης, που αποφάσισε την αλλαγή στην άκρη του πάγκου. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρόδου: «Η Ρόδος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Νίκο Κουρμπανά για την προσφορά του στην ομάδα μας. Η συνεργασία μας  ήταν άψογη, όπως άψογη ήταν η πορεία και η προετοιμασία της Ρόδου για το πρωτάθλημα που διανύουμε. Ευχόμαστε στον Νίκο Κουρμπανά καλή συνέχεια και θεωρούμε πως θα είναι πάντα φίλος μας!

Σε νεότερη ανακοίνωση θα γίνει γνωστός ο αντικαταστάτης του.»

Προφανώς η ήττα στη Μυτιλήνη, με τον τρόπο που αυτή ήρθε και η εμφατική εμφάνιση του Αιολικού, που ήταν ανώτερος από τη Ρόδο σε όλο το 90λεπτο, σπάζοντάς της το αήττητο στο πρωτάθλημα, πείραξε πολύ τον πρόεδρο της ομάδας του «σμαραγδένιου» νησιού...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey