Παίρνει τα ηνία και του πάγκου ο Αντωνάκας!

20/11/2019 - 16:32

Εξελίξεις στον Αιολικό, αφού πριν λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου Τζιμ Αντωνάκα με τον Γιάννη Γεωργαρά, αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα.

Όπως αποφασίστηκε, μετά από τη συζήτηση τους, ο μέχρι πρότινος προπονητής του Αιολικού επιστρέφει στο αρχικό του πόστο, αυτό του Τεχνικού Διευθυντή το οποίο εξάλλου και ανέλαβε από την πρώτη ημέρα έλευσής του στη Μυτιλήνη. 

Ως προς τον αντικαταστάτη του, δύο είναι οι εξελίξεις που προκύπτουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «SL». Αφενός, ότι ο Βασίλης Παππάς παραμένει στο τεχνικό επιτελείο -όπως συνέβαινε εξάλλου μέχρι σήμερα- ως διπλωματούχος προπονητής, μόνο που στο πλευρό του θα έχει τον πρόεδρο του Αιολικού, Τζιμ Αντωνάκα! Όλα αυτά ως το τέλος Δεκεμβρίου, σε πρώτη φάση, διάστημα δηλαδή που η ομάδα της Μυτιλήνης θα πορευτεί με αυτό το ιδιότυπο τεχνικό δίδυμο στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η διοίκηση του Αιολικού αναζητά ήδη τη διάδοχη κατάσταση προπονητικά, ωστόσο όπως γίνεται αντιληπτό, δεν υπάρχει βιασύνη στην παρούσα φάση, θέλοντας να γίνει η καλύτερη επιλογή είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό. Και μάλιστα, στα πρότυπα που λειτουργούν οι ομάδες στις ΗΠΑ, όπου ο Τζιμ Αντωνάκας διαθέτει τεράστια εμπειρία, ήδη υπάρχουν συζητήσεις με υποψήφιους προπονητές, τα βιογραφικά των οποίων εξετάζονται προσεκτικά.

Αλλαγές θέσεων και όχι προσώπων στον Αιολικό, που μετά την ήττα στις καθυστερήσεις από τον Παναρκαδικό αναζητά την αγωνιστική του ηρεμία, ενόψει των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey