Σιωπηρά εκτός Κατσίκης, Τσομπανέλλης και ντεμπούτο Σεκού!

23/11/2019 - 08:10 Τελευταία τροποποίηση στις 23/11/2019 - 08:19

Στη Βοιωτία ταξιδεύει ο Αιολικός για την αναμέτρηση της 10ης Αγωνιστικής στον 6ο Όμιλο της Γ' Εθνικής, στην έδρα του Κιθαιρώνα Καπαρελλίου.

Η ομάδα της Μυτιλήνης δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών, στοχεύοντας στη νίκη που θα την επαναφέρει ψηλότερα στον πίνακα. Χωρίς τον Γιάννη Γεωργαρά στον πάγκο πλέον, ο Αιολικός θα αναζητήσει το τρίποντο βασισμένος στο αγωνιστικό σχέδιο που θα καταστρώσουν Παππάς και Αντωνάκας.

Εκπλήξεις υπάρχουν στην αποστολή, αφού τόσο ο Κατσίκης όσο και ο Τσομπανέλλης έμειναν εκτός 18αδας! Φαίνεται πως οι δύο παίκτες πληρώνουν το "μάρμαρο" της έντασης που δημιουργήθηκε στην Τρίπολη. Μια σιωπηρή τιμωρία, αφού και οι δύο ήταν απόλυτα διαθέσιμοι για το κυριακάτικο παιχνίδι, ενώ αποτελούν βασικά και αναντικατάστατα μέλη της 11αδας από το ξεκίνημα, με εξαιρετικές μάλιστα εμφανίσεις ως σήμερα.

Στη 18αδα ωστόσο συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά ο Σεκού Σουμάχ, που εφόσον παίξει, θα γράψει ιστορία ως ο δεύτερος -μετά τον Φράνσις Καλόμπο- από την Cosmos FC, την άτυπη ομάδα που δημιούργησαν πρόσφυγες και μετανάστες στη Μόρια, ο οποίος εξασφάλισε άσυλο στην Ελλάδα και μαζί το δικαίωμα να συμμετάσχει στη Γ' Εθνική, χάρη στον Αιολικό.

Η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης έτρεξε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες το προηγούμενο διάστημα και κατάφερε να ολοκληρώσει την έκδοση του δελτίου του, με τον 19χρονο μεσοεπιθετικό από τη Γουινέα να "φλερτάρει" με το επίσημο ντεμπούτο του.

Η 18αδα του Αιολικού για τον αγώνα με τον Κιθαιρώνα: Βρονταράς, Σφύρλας, Βαλιός, Κρητικός, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Μπάρκας, Καραμπάς, Παρέλλης, Ματάι, Σπόλιαριτς, Παλαμουτσής, Λαζαρίδης, Μπουρούς, Λαμπράκης, Σεκού, Καλόμπο, Κόρνεφ.

Το ματς θα διεξαχθεί στο Γήπεδο Λεύκτρων, με ώρα έναρξης τις 2 το μεσημέρι. Διαιτητές ορίστηκαν οι Πουλόπουλος, Χρηστάκος, Γαρούφος από τον Σύνδεσμο Πειραιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey