ΣΦΑΑ: «Έλλειψη σεβασμού»

06/12/2019 - 12:12 Τελευταία τροποποίηση στις 06/12/2019 - 12:51

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Αθήνας, στην οποία δίνει συνέχεια στα όσα ακολούθησαν τη λήξη του αγώνα στη Λαμία. Συγκεκριμένα, οι φίλοι του Αιολικού εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι οι παίκτες της ομάδας δεν πήγαν προς το μέρος τους, με την ολοκλήρωση του αγώνα. Η διοίκηση πάντως, σε δημοσίευσή της στη σελίδα της ομάδας στο facebook αμέσως μετά τη λήξη του ματς, θέλοντας να ρίξει τους τόνους, ευχαρίστησε τους φιλάθλους της που βρέθηκαν στη Λαμία.

Αυτό φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για τον ΣΦΑΑ, που κάνει λόγο στη σημερινή ανακοίνωσή του για «απαράδεκτη συμπεριφορά, έλλειψη σεβασμού και αγνωμοσύνη», ρίχνοντας... νερό στο μύλο της εσωστρέφειας. Στον επίλογό του, πάντως, ο ΣΦΑΑ απευθύνει κάλεσμα για τον αγώνα της Τρίπολης, όπου αναμένεται να δώσει ξανά δυναμικό παρόν.

Αναλυτικά: «Η ντροπιαστική εικόνα που έζησαν τα αδέλφια μας ακολουθώντας την αγαπημένη τους ομάδα σε ένα αγώνα χωρίς ενδιαφέρον καθαρά τυπικής σημασίας για εμάς, μείωσε το ποδοσφαιρικό κύρος και την αξιοπρέπεια της ομάδας. Η απαράδεκτη και ασεβή συμπεριφορά των παικτών που αγνόησαν την ύπαρξη των οπαδών μας και δεν ήρθαν στο τέλος του αγώνα να χειροκροτήσουν τη φιλότιμη τους προσπάθεια, δειχνουν έλλειψη σεβασμού και αγνωμοσύνης προς τον κόσμο μας η οποία δεν πέρασε απαρατήρητη.

Την Κυριακή στη Τρίπολη στον αγώνα με την ΑΕΚ Τρίπολης οι πιστοί αυτοί οπαδοί, οι γραφικοί,οι άρρωστοι θα είναι εκεί μέσα στο κρύο να φωνάζουν για εσάς,για το έμβλημα για την ιδέα μας για την ομάδα που λατρέψαμε από τα παιδικά μας χρόνια και που θέλουμε να αφήσουμε παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές Αιολικών, καλούμε τον κόσμο σε αυτό τον καθοριστικής σημασίας αγώνα να δώσουμε το δυναμικό μας παρόν ώστε να έρθει η πολυπόθητη νίκη που θα ανασανουμε βαθμολογικά.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey