Αυτοκτόνησε στην Τρίπολη!

08/12/2019 - 16:13 Τελευταία τροποποίηση στις 08/12/2019 - 19:10

Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Αιολικός στην έδρα της ΑΕΚ Τρίπολης, στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής στον 6ο Όμιλο της Γ' Εθνικής. Παρότι καλύτερη, η ομάδα της Μυτιλήνης δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην έδρα της ουραγού, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο τη θέση του ως προς την αποφυγή του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στη μοναδική τους αξιοσημείωτη φάση στο πρώτο μέρος, με γκολ του Αδριανού στο 19ο λεπτό. Ο Αιολικός έχασε τεράστια ευκαιρία προ κενής εστίας σε κεφαλιά του Κόρνεφ, είχε δοκάρι με τον Κατσίκη και πάρα την υπεροχή του, πήγε με τις εις βάρος του 1-0 στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος ο Αιολικός πίεσε για την ισοφάριση, αλλά αδυνατούσε να βρει γκολ στις ευκαιρίες του. Ωστόσο στο 70ο λεπτό, κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κόρνεφ από τον τερματοφύλακα, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπουρούς.

Στα εναπομείναντα λεπτά ο Αιολικός προσπάθησε για την ολική ανατροπή, αλλά στην καλύτερη στιγμή του ο Σπόλιαριτς πλάσαρε ψηλά άουτ σε τετ α τετ. Η ΑΕΚ Τρίπολης από την πλευρά της θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη, αλλά ο Κατής στις καθυστερήσεις σημάδεψε το δοκάρι.

Το 1-1 έμεινε ως το τέλος και τα περιθώρια πια στενεύουν για τον Αιολικό, αφού έχουμε φτάσει πια στου δρόμου τα μισά στο φετινό πρωτάθλημα.

Συνθέσεις:

Α.Ε.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Χαρίτος): Μπροκάκης, Πετρόπουλος Ρεν. (14 λ.τρ. Κονκονόζι, 79’ Σελεμίδης), Γκανάρας, Καψής, Καϊάφας, Κακιώνης, Κοντογιαννόπουλος, Αρδάμης, Ανδριανός, Μπούσγας (62’ Κατής), Κολιόπουλος (89’ Τσαλγιτζόπουλος Αθ.)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Παππάς-Αντωνάκας): Σφύρλας, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Βαλιός, Παλαμουτσής (35’ Κόρνεφ), Σπόλιαριτς, Κατσίκης, Λαζαρίδης (64’ Καλόμπο), Μπουρούς, Λαμπράκης


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey