Στασιμότητα στο θέμα του προπονητή

15/12/2019 - 18:40

Η ήττα του Αιολικού από τον ΑΟ Υπάτου προβλημάτισε ακόμα περισσότερο την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα της Μυτιλήνης στο τέλος του Α' Γύρου, όμως οι όποιες αποφάσεις για ανακατατάξεις στα αποδυτήρια δεν θα είναι βιαστικές. Αυτό βγαίνει ως συμπέρασμα από τους ανθρώπους της διοίκησης, που αναζητούν τη βέλτιστη λύση στην παρούσα φάση.

Ο Βασίλης Παππάς αναφέρθηκε στο ζήτημα του προπονητή στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, τονίζοντας ότι αποτελεί ειλημμένη απόφαση της διοίκησης να υπάρξει αλλαγή, όμως δεν θα γίνουν βιαστικές κινήσεις, παραπέμποντας για τις όποιες εξελίξεις τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα ως την Τρίτη.

Ασφαλώς, οι άνθρωποι του Αιολικού επιθυμούν να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό οι συζητήσεις με τους υποψήφιους τεχνικούς, όμως εξετάζονται προσεκτικά όλες οι διαθέσιμες επιλογές. Περιθώρια πάντως δεν υπάρχουν πλέον, με την ομάδα να βρίσκεται κυριολεκτικά στα «σχοινιά», έχοντας συγκομιδή μόλις 13 πόντων στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Παρότι υπήρχε διάθεση να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα ο νέος προπονητής, η αγωνία παρατείνεται λοιπόν τουλάχιστον για 48 ώρες ακόμα, ενώ όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey