Τέλος ο Κόρνεφ, επέστρεψε ο Μπατίζ!

09/01/2020 - 21:01 Τελευταία τροποποίηση στις 09/01/2020 - 21:04

Ο Ίλια Κόρνεφ αποτελεί παρελθόν από τον Αιολικό, αφού η διοίκηση έκρινε πως δεν μπορούσε να προσφέρει αυτά που χρειάζεται ο σύλλογος στην παρούσα φάση. Ο νεαρός Ουκρανός επιθετικός, που είχε έρθει στη Λέσβο πίσω σε φυσική κατάσταση και χρειάστηκε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να βρεθεί σε ένα επίπεδο που του επέτρεπε να ενσωματωθεί στις αποστολές για τα επίσημα ματς, επέστρεψε στην πατρίδα του.

Ωστόσο, στο ρόστερ του Αιολικού -που όπως διαβάσατε στο «SL» το πρωί ενισχύεται και με τον Μίροσλαβ Αντόνοφ- προστίθεται ένας (όχι και τόσο) παλιός γνώριμος. Ο λόγος για τον Χεσούς Μπατίζ, τον 20χρονο Αμερικανό με τις ρίζες από την Ονδούρα, που είχε έρθει στο νησί και προπονήθηκε με τον Αιολικό για αρκετές εβδομάδες, αλλά δεν ξεπεράστηκαν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του.

Η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης φαίνεται πως ολοκλήρωσε το φάκελό του και απέστειλε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην ΕΠΟ, κάτι που σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ο Μπατίζ βρίσκεται στη Λέσβο και ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης υπό τις οδηγίες του Βλάντιτσα Πέτροβιτς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey