Βγήκε το δελτίο του Αντόνοφ!

24/01/2020 - 14:38

Παίκτης του Αιολικού είναι και με τη βούλα ο Μίροσλαβ Αντόνοφ, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με αποτέλεσμα ο παίκτης να είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον Αχαρναϊκό.

Ο 33χρονος Βούλγαρος επιθετικός, πού προπονείται κανονικά εδώ και μία εβδομάδα με την ομάδα της Μυτιλήνης, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Βλάντιτσα Πέτροβιτς στην κορυφή της επίθεσης.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες ο Αντόνοφ έμοιαζε σαν θηρίο στο κλουβί, περιμένοντας την ολοκλήρωση της μεταγραφής του από την ΕΠΟ, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αιολικού, θέλοντας να βοηθήσει και αυτός για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Από την άλλη μεριά όμως δυσκολεύει η μεταγραφή του Λούκα Στεφάνοβιτς, παρότι ο νεαρός μέσος τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση. Η περίπτωσή του φαίνεται να παρουσιάζει προβλήματα από πλευράς ΕΠΟ, που δεν προχωρά προς το παρόν στην έκδοση του δελτίου του, κάτι που αν δεν αλλάξει τις επόμενες μέρες θα αναγκάσει τόσο τον παίκτη όσο και τον Αιολικό να εξετάσουν διαφορετικές εναλλακτικές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey