Το παίρνει στα χαρτιά με Κόρινθο!

12/02/2020 - 15:26

Ο Αιολικός υποδέχεται κανονικά την Κόρινθο την προσεχή Κυριακή, στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του 6ου Ομίλου στη Γ' Εθνική, ωστόσο ο αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί και η ομάδα της Μυτιλήνης θα προσθέσει ξεκούραστα 3 πόντους στη συγκομιδή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η διοίκηση της ομάδας της Κορίνθου ήρθε αρχικά σε επικοινωνία με τους ομολόγους της στον Αιολικό, ζητώντας ο αγώνας να διεξαχθεί Δευτέρα, ώστε να ταξιδέψει Κυριακή με το πλοίο από Πειραιά και να αναχωρήσει ξανά ακτοπλοϊκώς αμέσως μετά το ματς. Η διοίκηση της ομάδας της Μυτιλήνης το αποδέχθηκε, θέλοντας να εξυπηρετήσει συγκοινωνιακά την Κόρινθο, όπως άλλωστε είχε συμβεί και στον Α' Γύρο με αντίστοιχο αίτημα τότε του Αιολικού προς την ΕΠΟ.

Όμως σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η Κόρινθος απέστειλε σχετικό έγγραφο στην ΕΠΟ, με το οποίο γνωστοποιεί πως αδυνατεί να ταξιδέψει στη Μυτιλήνη και παραιτείται από τον συγκεκριμένο αγώνα. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επιβεβαίωσε τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αφού δεν προχώρησε σε ορισμό διαιτησίας για το συγκεκριμένο ματς κι έτσι ο Αιολικός προσθέτει χωρίς να ιδρώσει ένα ακόμα τρίποντο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey