Ήττα στη Ρόδο

23/02/2020 - 17:16 Τελευταία τροποποίηση στις 23/02/2020 - 17:36

Η Ρόδος επικράτησε με 2-0 του Αιολικού για την 21η Αγωνιστική του 6ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάνοντας ένα ακόμα βήμα προς τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Την ίδια ώρα ο Αιολικός παραμένει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, με τη διαφορά από τη Νέα Αρτάκη να έχει ωστόσο μειωθεί.

Αγωνιστικά, ο Αιολικός έμεινε από το 18′ με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Τσομπανέλλη με απευθείας κόκκινη κάρτα, μετά από ανατροπή του Μπουντόπουλου που έβγαινε τετ α τετ.

Πάρα το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Αιολικός απείλησε με Καλαφάτη και Σπόλιαριτς, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια. 

Με την επανέναρξη, η είσοδος του Δελαπόρτα στο ματς άλλαξε τα δεδομένα και στο 48′, μετά από δικό του γύρισμα, ο Χασομέρης με κοντινή προβολή, άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες μετά το 1-0 και στο 82′, πέτυχαν δεύτερο γκολ, όταν ο Δελαπόρτας με εξαιρετική λόμπα άφησε “άγαλμα” τον Βρονταρά, για το 2-0.

Συνθέσεις:

AΣ ΡΟΔΟΣ (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Κωστόπουλος, Μπαρούτας, Καταρτζής, Σουλάι, Μισέλ (86′ Σούλης), Γκίνης (46′ Παπαδόπουλος), Μαρτσάκης (46′ Δελαπόρτας), Χασομέρης (65′ Νικολόπουλος), Μπουντόπουλος, Γιόνδης

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βλάντιτσα Πέτροβιτς): Βρονταράς, Αγριμάκης, Καλαφάτης, Κρητικός, Μπάρκας, Βαλιός (57′ Τριλιανός), Τσομπανέλλης, Σπόλιαριτς, Παλαμούτσης (78′ Καλόμπο), Μπουρούς (54′ Τσουβαλτσίδης), Λαμπράκης (54′ Τσίπας)

Με πληροφορίες / Φωτογραφία: xxsports.org

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey