Παλικαρίσια νίκη - παραμονής!

08/03/2020 - 17:03 Τελευταία τροποποίηση στις 08/03/2020 - 17:11

Τεράστιας σημασίας νίκη πέτυχε ο Αιολικός απέναντι στον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου, επικρατώντας με 1-0 χάρη σε γκολ του Γιώργου Τσομπανέλλη. Σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο, η ομάδα της Μυτιλήνης κατάφερε να ξεπεράσει το άγχος της, κάνοντας μεγάλο βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής.

Στην πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, ο Κιθαιρώνας απείλησε με στημένη μπάλα, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σεχάι κατέληξε στην αγκαλιά του Βρονταρά (3'). Ο Αιολικός απάντησε επίσης με φάουλ του Λαμπράκη, αλλά η κεφαλιά του Βαλιού πέρασε άουτ (5'). Λίγο αργότερα η ομάδα της Μυτιλήνης βρέθηκε ξανά σε θέση βολής, με τον Μπουρού να σουτάρει, την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και τους παίκτες του Αιολικού να ζητούν πέναλτι για χέρι, αλλά ο διαιτητής Μαχαίρας έδωσε συνέχεια στο ματς (9').

Στο 15' ο Αιολικός απείλησε σε διπλή ευκαιρία, πρώτα σε σουτ του Τσομπανέλλη και στη συνέχεια σε σουτ του Λαμπράκη, χωρίς αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Πέτροβιτς συνέχισαν να πιέζουν και στο 21' ο Λαμπράκης σούταρε από το ύψος της περιοχής με τον Γερογιάννη να μπλοκάρει.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 32ο λεπτό, μετά από μια αναμπουμπούλα στην περιοχή του Αιολικού, όμως το σουτ του Τσέλλου κόντραρε σε κόρνερ. Στο 40' σε φάση διαρκείας, ο Αιολικός απώλεσε τεράστια ευκαιρία αρχικά με τον Αγριμάκη και εν συνεχεία με τον Σπόλιαριτς, τα σουτ των οποίων κόντραραν πάνω σε σώματα αμυντικών.

Με την επανέναρξη, ο Λαμπράκης εκτέλεσε φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ (49'). Στο 55' ο Βαλιός επιχείρησε βαθύ γέμισμα, ο Μπουρούς προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη λανθασμένη εκτίμηση του αμυντικού, αλλά ο Γερογιάννης βγήκε έγκαιρα και μπλόκαρε.

Η πίεση του Αιολικού αυξανόταν και στο 70' ο Μπουρούς σέντραρε παράλληλα, αλλά ο Σπόλιαριτς βρήκε αέρα από τη μικρή περιοχή. Στο 73' όμως η υπέροχη του Αιολικού καρποφόρησε όταν ο Τσομπανέλλης βρέθηκε σε θέση βολής και με έναν κεραυνό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κιθαιρώνα για το 1-0, πανηγυρίζοντας μπροστά στους οργανωμένους φίλους του Αιολικού φιλώντας τη φανέλα του αδικοχαμένου Νίκου Μαλλή!

Η ομάδα της Μυτιλήνης κράτησε το υπέρ της σκορ ως το τέλος, έχοντας μια ακόμα καλή στιγμή στο 89' σε σουτ του Τσομπανέλλη, που κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις, Σεχάι, Σκουρτανιώτης και Κατσίκης αποβλήθηκαν σκόπιμα με δεύτερη κίτρινη, έχοντας συμπληρώσει κάρτες.

Συνθέσεις:

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βλ. Πέτροβιτς): Βρονταράς, Αγριμάκης, Κρητικός, Βαλιός, Τσομπανέλλης, Σπόλιαριτς (90' Τριλιανός), Κατσίκης, Τσουβαλτσίδης, Παλαμουτσής, Μπουρούς, Λαμπράκης (84' Τσιπάς)

ΚΙΘΑΙΡΩΝ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ: Γερογιάννης, Κατσίκιας (70' Νικολακόπουλος), Σεχάι, Ευθυμίου, Τσέλλος, Λάμπρου (80' Μπόβαλης), Αργυρίου, Σκουρτανιώτης, Δαδάκος, Παπαευθυμίου (75' Κουλουριώτης), Πατσιλής (88' Μερκούρης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey