Ανανέωσαν Αγριμάκης και Καλόμπο!

28/07/2020 - 17:59 Τελευταία τροποποίηση στις 28/07/2020 - 18:12

Σε δύο επιπλέον ανανεώσεις προχώρησε ο Αιολικός ενόψει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Η διοίκηση συμφώνησε με τον ακραίο αμυντικό Γιώργο Αγριμάκη ο οποίος είχε μια πολύ καλή σεζόν πέρυσι, όπως επίσης και με τον Φράνσις Καλόμπο. Αναλυτικά:

"Ακόμη μια ανανέωση για την ομάδα μας. Νεοαποκτηθείς την περσινή θερινή περίοδο, ο δεξιός μπακ-χαφ καθιερώθηκε στις βασικές επιλογές του Αιολικού σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο λόγος για τον Γιώργο Αγριμάκη.

Ο 24χρονος ακραίος αμυντικός με ήδη σημαντική εμπειρία,  ήταν αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας μας. Με όπλο την ταχύτητα του αλλά και γενικότερα τη καλή φυσική κατάσταση που τον διακρίνει, ήταν μια αξιόπιστη βασική επιλογή σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η εργατικότητα του και ο χαρακτήρας του ήταν τα βασικά στοιχεία που τον βοήθησαν να ξεχωρίσει και να βοηθήσει την ομάδα μας σε αρκετές αναμετρήσεις. Το ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικος τον καλωσορίζει και φέτος στην οικογένεια του Αιολικού! Μια ομάδα,ένα νησί!"

Francis-Kalombo-moria-cosmos.jpg (1080×808)

"Ο ΑΕΠΣ Αιολικός, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας, με τον ποδοσφαιριστή Φράνσις Καλόμπο. Ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής Φράνσις Καλόμπο, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας και τη νέα σεζόν. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες. Μια ομάδα, ένα νησί!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey