Εποχή συνεργασίας Αντωνάκα - Γριπιώτη!

29/07/2020 - 23:42

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Αιολικού στην αίθουσα της Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, παρουσία αρκετού κόσμου, με κοινή συνισταμένη τη σύμπνοια απόψεων για την επίτευξη του μεγάλου στόχου, της ανόδου σε ανώτερη κατηγορία.

Μετά από ένα χρόνο στο τιμόνι της διοίκησης, ο πρόεδρος Τζιμ Αντωνάκας παραδέχθηκε πως παρότι γνωρίζει καλά το ποδόσφαιρο, δεν είχε εξαρχής γνώση της ελληνικής πραγματικότητας, ζητώντας συνεργασία και αγκάλιασμα της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από όλους τους Αιολικούς.

Ο πρώην διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Μυτιλήνης, Σταύρος Γριπιώτης, αποδεχόμενος την πρόσκληση, αναφέρθηκε στη συζήτηση που υπήρξε πριν λίγες μέρες μεταξύ του ίδιου και των Αντωνάκα - Μανούσου, δηλώνοντας πως θα συμπορευτεί, στηρίζοντας με χορηγίες τη φετινή χρονιά. Μάλιστα τόνισε πως δεν επιθυμεί κάποιο συγκεκριμένο πόστο εντός του συμβουλίου, ωστόσο ο Τζιμ Αντωνάκας διευκρίνισε πως θα διαχωριστούν αρμοδιότητες.

Στόχος θα είναι η άνοδος, ώστε ο Αιολικός να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες. Αυτό ειπώθηκε ξεκάθαρα από τον Τζιμ Αντωνάκα, που συνενώνει δυνάμεις και κάνει ακόμη πιο ισχυρό τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα.

Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία, με τα εντάξει ταμειακώς μέλη να έχουν δικαίωμα ψήφου. Παρουσία δικαστικής αντιπροσώπου, ένας - ένας προσέρχονταν στην κάλπη και αμέσως μετά την καταμέτρηση ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα:

Τζιμ Αντωνάκας 32 ψήφοι, Ιγνάτης Μαλαματίνας 31, Στέλιος Αλμπάνης 30, Σταύρος Γριπιώτης 30, Τέλης Βερρής 30, Μανώλης Αρνενάκας 21, Παύλος Αθανασιάδης 18, Ηρώ Πιτσιλαδή 9, Ρούλα Λαμπρινού 4, Περσεφόνη Μουτζούρη 3.

Να σημειωθεί ότι καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας τηρήθηκαν τα μέτρα ατομικής προστασίας, ενώ στην είσοδο υπήρχαν μάσκες προσώπου, αντισηπτικά, αλλά και θερμόμετρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey