Capelli Sport τριετίας στον Αιολικό!

08/08/2020 - 19:58

Την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με την εταιρεία αθλητικού ιματισμού Capelli Sport ανακοίνωσε η διοίκηση του Αιολικού και μάλιστα με συμφωνία για τα τρία επόμενα χρόνια.

Μεταξύ Αντωνάκα και Capelli Sport υπήρχε συνεργασία και τα προηγούμενα χρόνια στο δίκτυο ακαδημιών που διατηρεί ο πρόεδρος του Αιολικού στις ΗΠΑ.

Με αφορμή τη νέα αυτή συνεργασία, ο διευθύνων σύμβουλος της Capelli Sport για τη Ελλάδα και την Κύπρο, Θεόφιλος Χριστοφορίδης, δήλωσε: «Στην Capelli Sport, είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τον Αιολικό. Το όραμα και το μακροχρόνιο πλάνο της διοίκησης του συλλόγου, ταυτίζονται με τις βασικές αρχές και αξίες της Capelli Sport. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτή η συνεργασία θα φέρει αμοιβαία και αποτελεσματική ανάπτυξη στον σύλλογο και στην εταιρία μας».

Ο Πρόεδρος του Αιολικού, Τζιμ Αντωνάκας ανέφερε: «Είναι τιμή μου να μεταφέρω τη συνεργασία μου με την Capelli Sport, στην Ευρώπη. Ευελπιστώ να κτίσω τη συνεργασία μας με τον ίδιο τρόπο όπως επί του παρόντος στις ΗΠΑ».

Λίγα λόγια για την Capelli Sport:

Η Capelli Sport ιδρύθηκε το 2011 από τον πρόεδρο και CEO George Altirs, με στόχο να προσφέρει ποιοτικά και ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα για υψηλές επιδόσεις στους αγωνιστικούς χώρους. Η άνω των 30 ετών εμπειρία του κ. Altirs στον ιματισμό και στα αξεσουάρ, μέσα από την μητρική εταιρία του ομίλου GMA Accessories, οδήγησε στη δημιουργία και στο ξεκίνημα της Capelli Sport. Τα καινοτόμα προϊόντα, ο πλήρης αγωνιστικός και προπονητικός εξοπλισμός, οι δημιουργικές εμφανίσεις, προσδίδουν όλα τα απαραίτητα για συλλόγους, φοιτητικές ή εταιρικές ομάδες, επαγγελματικές ομάδες και αθλητές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey