Πρώτος στόχος η γραμμή κρούσης

10/08/2020 - 15:15

Με το βλέμμα στραμμένο στο μεταγραφικό παζάρι βρίσκονται άπαντες στον Αιολικό, για την απόκτηση του βασικού επιθετικού, που θα σηκώσει το βάρος στη γραμμή κρούσης της φετινής σεζόν.

Ο Τζιμ Αντωνάκας και οι συνεργάτες του «χτενίζουν» τις προτάσεις που έχουν δεχθεί για την εξεύρεση ενός σέντερ φορ, που θα μπορεί να κάνει το εύκολο γκολ, εξετάζοντας αρκετές περιπτώσεις τόσο από την εγχώρια όσο κι από την ξένη αγορά. Μπορεί η ομάδα της Μυτιλήνης να στάθηκε άτυχη στην περίπτωση του Μίροσλαβ Αντόνοφ, του Βούλγαρου επιθετικού που δεν πρόλαβε λόγω τραυματισμού να δείξει πολλές από τις δυνατότητές του στην περσινή χρονιά, ωστόσο απέδειξε ότι δεν... διστάζει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αν πρόκειται για μια περίπτωση από το πάνω ράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «SL», η διοίκηση του Αιολικού έχει καταλήξει στα «θέλω» της, καταθέτοντας μάλιστα και τις προτάσεις της. Μένει να φανεί αν θα καταφέρει να πείσει τον κυριότερο μεταγραφικό της στόχο για την επίθεση ή αν θα επικεντρωθεί σε άλλες επιλογές.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως στο Νο1 της λίστας βρίσκεται ένας Σέρβος ποδοσφαιριστής, με θητεία κατά το παρελθόν στην Ελλάδα, για τον οποίο έχει σχηματίσει πολύ καλή άποψη και ο Βλάντιτσα Πέτροβιτς, που βρίσκεται από την περασμένη Πέμπτη στη Λέσβο, έχοντας καταφέρει να ξεπεράσει το lockdown στη χώρα του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey