Νέο ξεκίνημα για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Αιολικού!

14/08/2020 - 22:19 Τελευταία τροποποίηση στις 14/08/2020 - 22:22

Μετά από την απρόσμενη και ξαφνική διακοπή της περασμένης περιόδου λόγω Covid-19, η ακαδημία του Αιολικού, ακολουθώντας φυσικά τους κανόνες ασφαλείας,ανοίγει και πάλι τις πύλες της σε λίγες μέρες (31 Αυγούστου).

Τη νέα αυτή αγωνιστική περίοδο θα είναι μέλος του μεγαλύτερου Δικτύου Ακαδημιών στον κόσμο, του RushAcademy, με στόχο να προσφέρει στα παιδιά που θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος και να κυνηγήσουν το όνειρο τους να φορέσουν την φανέλα της αγαπημένης τους ομάδας, της ομάδας που εκπροσωπεί διαχρονικά το νησί μας στις εθνικές κατηγορίες, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και λειτουργία επαγγελματικών ομάδων (www.rushsoccer.com και www.rushnewengland.com).

Νέα τμήματα Κ14, Κ16 και κοριτσιών θα προστεθούν στα υπάρχοντα Κ12, Κ10, Κ8 και Κ6. Διπλωματούχοι προπονητές, προπονητής ατομικής τεχνικής, προπονητής τερματοφυλάκων, προπονητής τακτικής θέσεων, προπονητής φυσικής κατάστασης, με ενιαία φιλοσοφία και ετήσιο προπονητικό προγραμματισμό, θα εργαστούν για την ατομική και ομαδική βελτίωση των παιδιών, με στόχο να συνδυάσουμε την ψυχαγωγία, τη διασκέδαση και τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών με την σωστή εκγύμναση και εκμάθηση του αθλήματος του ποδοσφαίρου.

Οικονομικές προσφορές στις συνδρομές, δωρεάν σετ προπόνησης με την εγγραφή, βάση δεδομένων για την καλύτερη ενημέρωση των γονέων και την αξιολόγηση των παιδιών, εκπαιδευτικά σεμινάρια για παιδιά, γονείς και προπονητές, επισκέψεις παικτών στις προπονήσεις, παιχνίδι πριν τον αγώνα της πρώτης ομάδας, μπουτίκ ειδών της ομάδας και άλλα πολλά θα συμβούν την νέα χρονιά.

Το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα γίνουν προπονήσεις γνωριμίας σε γήπεδα της Λέσβου, όπου μπορείτε να γνωρίσετε και να μάθετε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας μας. Περισσότερες λεπτομέρειες για το Δίκτυο Ακαδημιών, το πρόγραμμα προπονήσεων, τα γήπεδα, τους προπονητές και γενικά το οργανόγραμμα της ακαδημίας θα ανακοινωθούν την επόμενη εβδομάδα σε συνέντευξη τύπου και στις σελίδες της ομάδας (www.aiolikos.gr) και της Σχολής (facebook.com/aiofcacademy

Πληροφορίες-εγγραφές στο τηλέφωνο 22510 54344 (γραφεία Αιολικού). Εγγραφές μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά στην σελίδα www.aiolikos.gr 

Τέλος εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στους ανθρώπους που στήριξαν την ακαδημία μας την περασμένη περίοδο, τους Τάκη Τυροπώλη,Στρατή Γεωργή και Δημήτρη Γιαλαμά, τους αφανείς ήρωες γονείς και τους προπονητές Βαγγέλη Σπανό, Δημήτρη Γαβαλά και Σπύρο Βρονταρά.

Σας περιμένουμε !!!!

Το ΔΣ του Αιολικού

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey