Σε φουλ ρυθμούς η προετοιμασία

21/09/2020 - 09:49 Τελευταία τροποποίηση στις 21/09/2020 - 11:13

Στον Βώλακα Δράμας πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ο Αιολικός, με τον προπονητή Βλάντιτσα Πέτροβιτς και τον γυμναστή Βάιο Ρίππη να δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο στη φυσική κατάσταση, όσο και στην τακτική.

Η ομαδα της Μυτιλήνης έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις μεταγραφές της, ωστόσο η διοίκηση έχει αποδείξει πως δεν λέει όχι σε περιπτώσεις που θα μπορούσαν να προσφέρουν σημαντικά στο ρόστερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "SL" θα γίνει μια ακόμα κίνηση στη θέση του κεντρικού αμυντικού, με τις κεραίες να είναι σηκωμένες για οποιονδήποτε αξιόλογο ποδοσφαιριστή, που ταιριάζει στη φιλοσοφία της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αιολικός θα αγωνιστεί την Παρασκευή σε φιλικό κόντρα στον Νέστο Χρυσούπολης και το Σάββατο απέναντι στη Δόξα Δράμας, ενώ γίνονται συζητήσεις και για μια ακόμα συνάντηση με τον Πανσερραϊκό πριν οι "κυανόλευκοι" επιστρέψουν στη Μυτιλήνη.

Συνολικά, 26 ποδοσφαιριστές έχουν ταξιδέψει στη Δράμα για τις ανάγκες της προετοιμασίας και τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για κάποιους εξ' αυτών που έχουν πείσει τον Πέτροβιτς και απομένει να αποκτηθούν επίσημα. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey