Φιλική νίκη με Νέστο Χρυσούπολης

25/09/2020 - 19:34

Με σκορ 1-2 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Αιολικού στη Χρυσούπολη απέναντι στον τοπικό Νέστο, με την ομάδα της Μυτιλήνης να κάνει ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς χρησιμοποίησε δυο διαφορετικές ενδεκάδες, θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Στο πρώτο 45λεπτο ο Αιολικός είχε δοκάρι με τον Μπάρκα (22') στην καλύτερη στιγμή του, ενώ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, μένοντας στο 0-0.

Στην επανάληψη, ο Σέρβος κόουτς έκανε αρκετές αλλαγές, με τον Νέστο να εκμεταλλεύεται ένα λάθος στην άμυνα, ανοίγοντας το σκορ (1-0) στο 65ο λεπτό.

Ο Αιολικός αντέδρασε και στο 75' έφερε το ματς στα ίσα, μετά από συστημένη σέντρα του Λαμπράκη στον Φραντσιόζα, με τον νεαρό Ιταλό να πλασάρει σωστά για το 1-1.

Στο 83' ήρθε η ολική ανατροπή με καταπληκτικό γκολ του Άρη Λαμπράκη, ο οποίος με γυριστό σουτ στην κίνηση, έπειτα από σέντρα του Κλούρα, χάρισε τη νίκη στον Αιολικό με 1-2.

Συνθέσεις:

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ: Αθανασίου, Ζαρκάτσας, Μποζούρογλου, Φραγκούλης, Μπάμπουρας, Γεωργιάδης, Κλοκίδης, Αγοραστός, Τζαμπέγια, Μπαϊκαρά, Μαξούμ

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Πέτροβιτς): Βρονταράς (30' Ζαχαρής), Αγριμάκης, Ψάνης, Κρητικός, Μπάρκας, Κατσίκης, Σπόλιαριτς, Μηνάς, Βουκομάνοβιτς, Σρέσκοβιτς, Μίλιτς 

Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν οι:

Ζαχαρής (60' Πιττάτζιης), Μανούσος, Μπάρδος (70' Μαγκράτζε), Κεσίδης, Κινγκ, Καλαμπόκας (70' Σέγκος), Κλούρας, Καλόμπο, Φραντσιόζα, Λαμπράκης, Μπελιάρντι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey