Της πήρε τη... Δόξα!

26/09/2020 - 19:13

Τρία στα τρία για τον Αιολικό στα φιλικά προετοιμασίας στη Βόρεια Ελλάδα, αφού μετά τον Βώλακα (1-3) και τον Νέστο Χρυσούπολης (1-2), επικράτησε το απόγευμα και της Δόξας Δράμας με σκορ 0-1 στο Γήπεδο του Αγίου Αθανασίου.

Μάλιστα η ομάδα της Μυτιλήνης πραγματοποίησε μία ιδιαιτέρως πειστική εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στην Super League 2 και για περίπου 60 λεπτά τον κοίταξε στα μάτια, δημιουργώντας ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε και το νικητή της αναμέτρησης πέτυχε ο Μηνάς στο 5ο λεπτό, με τον Αιολικό να χάνει κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο σε τετ α τετ των Σπόλιαριτς και Μίλιτς.

Η Δόξα Δράμας είχε κι εκείνη καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, όπως και στο τελευταίο 30λεπτο του αγώνα, αλλά τόσο ο Πιττάτζιης όσο κυρίως ο Ζαχαρής κράτησαν το 0-1 ως το τέλος.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Πέτροβιτς): Πιττάτζιης (46' Ζαχαρής), Ψάνης (80' Σέγκος), Αγριμάκης (85' Καλαμποκάς), Μπάρκας (85' Καλόμπο), Κρητικός, Κατσίκης, Σπόλιαριτς (46' Κεσίδης), Λαμπράκης (60' Κλούρας), Σρέσκοβιτς (60' Βουκομάνοβιτς), Μηνάς (65' Αντόνοφ), Μίλιτς (60' Μπελιάρντι) 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey