Αρνείται να χάσει, 1-1 με Άρη Αβάτου

28/09/2020 - 22:00 Τελευταία τροποποίηση στις 28/09/2020 - 22:18

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το 4ο κατά σειρά φιλικό του Αιολικού στη βόρεια Ελλάδα, απέναντι στον Άρη Αβάτου, που διεξήχθη στα Βαφέϊκα Ξάνθης.

Οι δύο ομάδες είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν την ετοιμότητα τους, λίγο πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. 

Για τον Αιολικό δεν αγωνίστηκαν οι Κατσίκης, Αγριμάκης, Λαμπράκης, Καλαμποκάς, που επέστρεψαν νωρίτερα στη Μυτιλήνη, όπως και ο τραυματίας Νταφόπουλος που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. 

Ο Βλάντιτσα Πέτροβιτς μοίρασε το χρόνο συμμετοχής, ξεκουράζοντας κάποιους ποδοσφαιριστές, γνωρίζοντας εξάλλου πως ακολουθεί το τελευταίο φιλικό κόντρα στο Ορφάνι Καβάλας, την Τετάρτη. 

Ο Άρης Αβάτου προηγήθηκε στο σκορ 1-0 με γκολ του Ζωσιμίδη και είχε αρκετά καλά διαστήματα στο ματς, ωστόσο ο Αιολικός απέδειξε πως διαθέτει χαρακτήρα, αρνούμενος να χάσει στα φιλικά, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις σε 1-1 με γκολ του Αλέξα Βουκομάνοβιτς. 

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βλ. Πέτροβιτς): Βρονταράς, Ψάνης, Κρητικός, Κινγκ, Μπάρδος, Κεσίδης, Κλούρας, Βουκομάνοβιτς, Φραντσιόζα, Αντόνοφ, Μίλιτς

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μπελιάρντι, Μανούσος, Καλόμπο, Μαγκράτζε

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey